La Copa Continental es jugarà a Barcelos

La Copa Continental es jugarà a Barcelos

El Barça Lassa, campió d’Europa, s’enfrontarà als amfitrions en la semifinal de la Final Four que se celebrarà el 29 i 30 de setembre a la localitat portuguesa

El Barça Lassa, campió de la Lliga Europea 2018, ha conegut aquest dijous els detalls de la Copa Continental. Segons ha comunicat el comitè World Skate Europe Rink-Hockey, la seu de la Final Four serà Barcelos i la competició es jugarà el cap de setmana del 29 i 30 de setembre.

La Copa Continental, que el FC Barcelona ha conquerit 17 vegades en finals d'anada i tornada, es disputa amb el format de Final Four des del curs passat, amb la presència dels finalistes de la Lliga Europea i de la Copa CERS. Així doncs, el conjunt d’Edu Castro jugarà la semifinal contra l'amfitrió Barcelons (sots-campió de la CERS la temporada anterior). En cas de victòria blaugrana, la final es jugaria el 30 de setembre contra el vencedor de l’altra semifinal entre el Lleida, campió de la CERS, i el Porto.

El Barcelos, sisè classificat en la darrera edició de la Lliga portuguesa, és un club que ha guanyat potencial en els últims cursos i que va conquerir la CERS el 2016 i el 2017. L’última vegada que els blaugranes van visitar la localitat lusitana va ser el febrer del 2007 (4-3), en l’última jornada de la fase de grups de la Lliga Europea i amb Egurrola a la porteria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut