FC Barcelona Lassa - Hockey Forte: Superen la resistència italiana (2-0)

Els d’Edu Castro aconsegueixen imposar-se a un combatiu conjunt italià en l’estrena de la Lliga Europea amb dues dianes al tram final

La ratxa de triomfs continua intacta. La Lliga europea ha tornat al Palau Blaugrana enmig d’una tendència positiva per als homes d’Edu Castro. No obstant això, un combatiu conjunt italià ha evitat que les bones sensacions en defensa i en atac que han demostrat des de l’inici de l’OK Lliga es traslladessin en la seva totalitat a la competició europea. D’aquesta manera, els jugadors blaugrana han aconseguit una victòria gestada des de la porteria i materialitzada als últims minuts del partit amb gols de Pablo Álvarez i Matias Pascual.

En el tercer dia consecutiu de reivindicació política al Palau Blaugrana, els sons dels patins, els estics i els crits dels jugadors han suposat tot l’ambient sonor dels primers cinc minuts. En aquests instants el partit ha estat igualat, i ambdós conjunts han gaudit d’oportunitats. Els clams de “Llibertat” han estat els següents protagonistes de l’atmosfera i els homes d’Edu Castro han anat desenvolupant el seu joc ofensiu.

Ocasions sense premi

A la primera meitat l’equip transalpí no ha pogut assentar-se amb comoditat sobre la pista, ja que els blaugranes han portat la iniciativa. El conjunt d’Edu Castro ha buscat la diana que li donés avantatge al marcador, però aquesta no arribada i els xuts llunyans de Xavi Barroso aportant perill a la porteria rival, mentre que les grans aturades d’Aitor Egurrola evitaven que el Hockey Forte s’avancés a l’electrònic.

A la segona meitat el Barça Lassa ha buscat amb insistència la porteria de Gnata però també s'ha obert en defensa davant un Forte dei Marmi letal al contraatac. Dos intents locals, de Panadero i Pau Bargalló, han precedit un llançament de penal de Davide Motaran al minut 34. L’encert d’Egurrola sota pals ha tornat a salvar el conjunt d’Edu Castro. El protagonisme del capità culer ha continuat, ja que ha tornat a ser providencial diverses vegades més.

El gol arriba als instants finals

La desena falta visitant ha arribat en el tram final de partit i Pablo Álvarez ha agafat la responsabilitat per executar la falta directa amb un ganxo llarg al primer pal. I Matias Pascual, a 12 segons per al final, ha certificat la primera victòria en competició europea establint el 2-0 al marcador.

El següent partit del Barça Lassa serà aquest dimarts, amb la visita del Citylift Girona (21.00 hores). I el dissabte tornarà a tenir un compromís d'alt nivell al Palau contra el Liceo (16.00 hores).