Edu Castro: “Ara comencem de zero i juguem contra un grandíssim equip”

Edu Castro: “Ara comencem de zero i juguem contra un grandíssim equip”

El tècnic blaugrana destaca que el Follonica “ha guanyat la Copa d’Itàlia” i que “està amb una ratxa increïble”

El Barça Lassa ha realitzat aquest dijous el darrer entrenament al Palau Blaugrana abans de viatjar el divendres cap a Itàlia, on jugarà l’anada dels quarts de final de la Lliga Europea (dissabte 24, 18.00 hores). “Estem molt bé però sabem a on anem i el que ens juguem”, ha comentat Edu Castro, tot destacant el que suposa jugar-se la classificació per a la Final Four. “Hem guanyat els sis partits de la fase de grups però ara comencem de cero contra el Follonica. L’avantatge és que juguem el segon partit a casa”.

El tècnic blaugrana ha comentat que “juguem contra un grandíssim equip, que ha guanyat la Copa d’Itàlia i que està amb una ratxa increïble”. “És un partit doble però hem d’anar a guanyar”.

Edu Castro: “Des de l’arribada de Mariotti, no han parat de créixer”

Davant els mitjans de comunicació, Castro també ha lloat la tasca d’Enrico Mariotti des que va agafar la banqueta italiana el mes de novembre. L’equip va refer-se d’un mal inici i, a part de guanyar la Copa italiana davant la seva afició, han aconseguit classificar-se per al play-off en sisena posició. “No han parat de créixer, tenen una defensa molt ben trenada, on costa molt entrar”. “I en atac tenen molt clar el que fan, amb tres jugadors argentins de molta qualitat”, referint-se a Lucas Martínez (43), Mario Rodríguez i Pablo Saavedra, sense obviar el paper dels italians Davide Banini, Federico Pagnini i Stefano Paghi.

El duel d’aquest dissabte suposarà la sisena visita al Capannino de Follonica, on el FC Barcelona hi té bons i mals records. “És un equip que ens ho posarà molt complicat, en una pista amb un dels ambients més forts que pot haver-hi a Itàlia”.

 Matias Pascual: “Haurem d’intentar fer el nostre joc per aconseguir un bon resultat”

Matias Pascual també ha valorat com s’afronta l’eliminatòria dels quarts de final: “Si perds aquests dos partits, et quedes fora, així que hem de confiar en el treball que hem de fer”. L'argentí ha assenyalat que “estem en un molt bon moment i ens ha costat molta feina arribar fins aquí, però encara ens queda molt per jugar”. Sobre el Follonica, el de San Juan ha comentat que es tracta “d’un gran equip, amb jugadors molt bons i amb una defensa molt tancada”. “Haurem d’intentar fer el nostre joc per aconseguir un bon resultat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut