FC Barcelona – Benfica: Classificats per als quarts de final (2-0)

Els gols de Lucas Ordoñez i Pau Bargalló en un partit que s’ha decantat al tram final permeten als d’Edu Castro aconseguir el bitllet per a la següent ronda a falta de dues jornades per al final de la fase de grups

No ha estat un partit fàcil, però el FC Barcelona Lassa d’hoquei patins ja està classificat per als quarts de final de la Lliga Europea. Ho ha fet després de superar el Benfica en la quarta jornada del grup C i en un partit complicat i travat que no s’ha decidit fins al tram final. Perquè, tot i tenir més i millors ocasions, els d’Edu Castro han inaugurat el marcador a cinc minuts del final, a través de Lucas Ordoñez, i han sentenciat al 49, amb el 2-0 definitiu de Pau Bargalló.

La raó principal, a banda d’un joc equilibrat, ha estat Pedro Henriques. El porter del Benfica s’ha mostrat molt encertat des del primer moment i ha estat un dels principals artífexs del 0-0 amb què s’ha arribat al descans. També ha fet que el marcador no es mogués durant els primers minuts de la represa. Un mur, el que ha creat el porter visitant, que ha estat contestat per l’encert de Sergio Fernández, especialment davant Diego Rafael (min 38) i Joao Rodrigues (min 43).

Ordoñez decanta la balança

Dues actuacions que han fet que es pogués ensumar l’empat sense gols. Malgrat tot, i a falta de cinc minuts per al final, Lucas Ordoñez ha estat l’encarregat de fer moure l’electrònic i trencar el que s’havia vist durant els primers 45 minuts. I ho ha fet amb un xut de pala a l’escaire per marcar un autèntic golàs (1-0).

Una mica més de tres minuts més tard, i després d’una gran intervenció de Sergio Fernández davant Jordi Adroher en l’execució de la desena falta, Pau Bargalló ha fet el gol de la sentència. El jugador del Barça, en aquest cas, sí que ha aprofitat la desena falta per fer el 2-0 que ha resultat definitiu (min 49) i que envia els d’Edu Castro directament als quarts de final de la Lliga Europea. El proper repte, aconseguir assegurar-se la primera posició del grup.