CP Voltregà – Barça Lassa: Victòria per tancar l’any (0-1)

Els d’Edu Castro s’emporten un triomf molt treballat davant un combatiu Voltregà que ha exigit a Egurrola. Un gol de Pablo Álvarez ha acabat donant els tres punts als culers

Els blaugranes s’han imposat a Sant Hipòlit de Voltregà (0-1) en un partit en què, tot i controlar-ne el tempo, no han pogut assegurar la victòria en cap moment a causa de la intensitat dels locals. Egurrola, clau amb grans aturades, ha mantingut els culers per davant al marcador després del gol de Pablo Álvarez a l’equador de la segona part. Tot i les baixes de Matias Pascual, ja coneguda, i de Sergi Panadero, d'última hora, els blaugranes s'han emportat el triomf. El juvenils Marc Gonzalez i Alex Joseph, han estat convocats amb el primer equip per suplir les baixes dels d'Edu Castro.

Sortien els barcelonistes al Pavelló de la localitat osonenca amb les idees clares: controlar el matx per acomiadar l’any amb una bona victòria. Però els locals no ho han posat fàcil. Amb un bon joc associatiu i davant la seva afició, els de Voltregà han plantejat un partit travat i difícil per als blaugranes. Ambdós equips han tingut bones ocasions per avançar-se al marcador, però ha destacat l’actuació dels dos porters.

A la represa, les bones ocasions de què han gaudit els dos conjunts feien preveure una segona part amb algun gol, i així ha estat. Després d’una falta directa en contra que Egurrola ha aturat davant de Pol Gallifa, els culers han gaudit d’una falta directa que Pablo Álvarez ha aprofitat per avançar els barcelonistes (0-1, minut 25). Tot i els intents locals per empatar, Egurrola ha estat colossal i ho ha evitat un cop rere l’altre, mentre que els culers no han pogut augmentar la renda en atac.

Amb aquesta victòria, els d’Edu Castro sumen 37 punts a la classificació i tanquen l’any amb un triomf per mantenir-se a les posicions capdavanteres del campionat. El proper partit, ja després de vacances, serà el 7 de gener al Palau Blaugrana, on els barcelonistes rebran al Noia Freixenet.