Ricard Muñoz i Matías Pascual: “El Vendrell no es dóna mai per vençut”

Ricard Muñoz i Matías Pascual: “El Vendrell no es dóna mai per vençut”

El tècnic i Matías Pascual són conscients de l’entitat i de la dificultat del rival d’aquest dimarts al Palau “És un rival complicat, sempre que ens hem creuat amb ells ens ho han posat molt difícil”, comenta Matías Pascual

Ricard Muñoz i Matías Pascual han valorat davant dels mitjans el partit d’aquest dimarts al Palau Blaugrana contra el Moritz Vendrell (12.30h). El tècnic blaugrana ha comentat que “són tres punts molt importants “ i ha explicat que “serà un partit competit i amb un marcador, espero, amb molts gols”. El preparador català ha advertit que l’equip de Guillem Pérez “´no es dóna mai per vençut, treballa fins que xiula l’àrbitre” com bé va demostrar a la Lliga Catalana i a la Supercopa d’Espanya.

En bona forma

“L’equip està bé, en forma per competir. Com hem dit molts cops l’equip està molt unit, és una pinya, i treure un partit com el del SHUM que es va complicar és un exemple”, ha comentat Muñoz, que ha afegit que “cada partit és diferent, hem de fer el nostre hoquei i hem de portar un ritme de partit alt. És important posar-se per davant en el marcador i mantenir el cap fred”.

Finalment, el tècnic barcelonista ha dit que el Moritz Vendrell arriba en un gran moment: “Ens coneixem molt, hem jugat diversos cops. S’han reforçat bé i tenen  jugadors franquícia com Miras, Mitjans, en gran forma com Jordi Creus, i porten quatre partits seguits sense perdre”.

Cal anar amb compte

Matías Pascual, que aquest dilluns ha fet 26 anys, també ha atès els mitjans informatius. El jugador argentí ha deixat clar que el Vendrell “és un equip que mai s’ha vingut a baix i saben donar-li la volta a l’avantatge del rival. Cal anar amb compte”, adverteix un Pascual que a la Lliga ha aconseguit cinc gols en set partits.

El jugador de San Juan ha apuntat a més que “estem bé, jugar a casa és un punt a favor, amb la nostra gent, i hem d’aprofitar-ho per venir amb confiança. Sabem a què volem jugar, estem bé i tan de bo tot surti bé”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut