L’Igualada Calaf Grup, un rival molt conegut pel Barça Lassa aquest curs

L’Igualada Calaf Grup, un rival molt conegut pel Barça Lassa aquest curs

Serà el cinquè enfrontament entre dos històrics de l’hoquei, aquest cop al Palau Blaugrana Els quatre partits anteriors han estat victòries blaugrana en tres competicions diferents

L’Igualada Calaf Grup s’enfrontarà al Barça Lassa per cinquè cop aquesta temporada aquest dissabte a les 19 hores. El matx, que serà ofert per Barça TV i streaming, serà una nova oportunitat per al Barça Lassa de sumar tres punts d’or per apropar-se al seu gran objectiu, el títol de l’OK Lliga.

El Barça-Igualada, un clàssic de l’hoquei patins, serà el cinquè enfrontament aquest curs. Els dos primers van ser dos duels de la Lliga Catalana amb resultats ben ajustats (3-1 a la fase de grups i 2-1 a les semifinals). El tercer partit d’aquesta temporada va ser a l’OK Lliga, a Les Comes, amb un marcador d’1-4 per als blaugranes al mes de novembre. El quart matx, i el més espectacular pel que fa a gols, va ser el 8-0 de la Copa del Rei. Corresponia als quarts de final de la competició i els de Ricard Muñoz es van mostrar intractables, tant en atac com en defensa i a la porteria.

Aquest dissabte, a les 19 hores, la cinquena i última entrega dels Barça Lassa – Igualada Calaf Grup d’aquesta temporada amb tres punts molt importants en joc. Per als blaugranes, per seguir amb l’avantatge de vuit o més punts a l’OK Lliga, i per als arlequinats, per consolidar la seva posició i començar a assegurar-se places europees.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB LASSA - IGUALADA::ow.ly/10BTnF::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut