fcb.portal.reset.password

Castro, Muñoz i Peralta, durant l'entrenament d'aquest dilluns. FOTO: G. PARGA - FCB

El Barça Lassa d’hoquei patins s’ha renovat dins i fora de la pista. A més de les incorporacions de tres jugadors (Xavi Costa, Edu Lamas i Lucas Ordoñez), també hi ha una cara nova a l’'staff' tècnic. I és que Ramon Peralta, fins la temporada passada entrenador de l’Infantil de l’hoquei base, assumirà les funcions de delegat del primer equip.

A més, Peralta donarà un cop de mà a l’entrenador, Ricard Muñoz, i al segon entrenador, Eduard Castro, en el dia a dia de la secció, que aquesta temporada afrontarà un total de set títols. Pel que fa a la resta del cos tècnic, no hi ha canvis. Eric Roqueta serà el preparador físic per segona temporada consecutiva; el doctor Xavier Valle, el metge de l’equip; Vicenç Rizo, el fisioterapeuta, i Albert Roig, l’encarregat de material.

Álvarez, OK; Pascual, a menor ritme

Els dos jugadors que van acabar el curs passat lesionats, Pablo Álvarez i Matías Pascual, s'han reincorporat als entrenaments. El primer d'ells, el davanter argentí, ja es troba al 100% i treballa amb normalitat, mentre que Pascual s'ha reincorporat al grup però encara amb restriccions i de manera progressiva.

Tornar a dalt