fcb.portal.reset.password

Els jugadors, després d'atendre els mitjans en el Media Day / VÍCTOR SALGADO - FCB

Queda només un dia per agafar l’avió en direcció a Bassano per disputar la Final Four de la Lliga Europea, i la plantilla del Barça ho té tot enllestit. Després de dues setmanes preparant la gran cita europea, jugadors i tècnic han atès els mitjans en el Media Day previ. Ricard Muñoz ha reconegut que “no és habitual arribar després de tants dies sense competir, però no serà determinant”. En aquest sentit, el tècnic blaugrana també ha explicat en roda de premsa que “l’equip arriba carregat, com és normal, però en bones condicions”.

Muñoz també ha analitzat el Breganze, rival en el partit de semifinals de dissabte (20.30 hores), del qual ha apuntat alguns noms. “Tenen una columna vertebral molt sòlida”, ha dit destacant el porter internacional Gnata, l’exblaugrana Jordi Adroher, Cacau i Sergio Silva. El tècnic blaugrana creu que “el Breganze imposarà un ritme lent i de possessions llargues”, però que el seu equip ha d’intentar fer un joc més dinàmic.

“Han arribat els quatre millors equips de la competició, i no hi ha favoritismes”, ha declarat Ricard Muñoz. En aquest sentit, ha afegit que “és molt complicat ser superior en 50 minuts”, i que “tot es decidirà per detalls”.

A continuació reproduïm les declaracions dels jugadors Marc Gual, Sergi Fernández i Matías Pascual durant el Media Day:

Marc Gual

“L’equip està bé, amb molta confiança i amb ganes de guanyar dissabte. Aquestes setmanes ens han servit per recuperar-nos físicament i arribem en bones condicions”.

“Els perills del Breganze són molts, començant per la banqueta, amb un porter consagrat a la selecció italiana, amb jugadors veterans i joves. Tenen l’Adroher, que el coneixem bé, i jugadors que per dins poden fer mal”.

“No crec que el factor pista sigui important. Tindran més afició, però com que no és el seu pavelló no se sentiran tant a casa. Si estem concentrats, és una cosa que no els ha d’afavorir”.

“Sent el Barça sempre ets favorit, ho portem a l’escut. Però en una competició com aquesta has de competir sense tenir res d’això en compte, perquè amb el cartell de favorit no guanyes”.

Sergi Fernández

“Segurament no hi ha millor manera d’arribar a la Final Four. Hem portat una línia ascendent durant tota la temporada, les últimes setmanes hem donat la nostra millor versió i volem allargar-ho fins a Bassano”.

“El Breganze portarà molta gent al pavelló, però estem acostumats a jugar amb el públic en contra i no serà determinant. Tenen sis o set jugadors de molta qualitat i haurem d’estar molt concentrats perquè no ens donin gaires problemes”.

“Portar la samarreta del Barça sempre et dóna el paper de favorit, però som quatre equips amb molta qualitat i amb grans individualitats. El que estigui millor en dos dies serà qui s’emporti la competició”.

Matías Pascual

“A mesura que avançava l’OK Lliga i vèiem que la podíem guanyar, un dels objectius va ser aconseguir-ho abans de la Final Four per centrar-nos en aquesta competició i arribar de la millor manera possible”.

“Cal tenir en compte el factor pista i l’ambient, però nosaltres hem de fer la nostra feina i això portarà el partit al nostre terreny”.

“No podem pensar en favoritismes, perquè tenim un partit molt complicat per endavant. Ho afrontem amb moltes ganes i amb la màxima il·lusió”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();