fcb.portal.reset.password
Muñoz dóna instruccions als jugadors durant un temps mort

Muñoz dóna instruccions als jugadors / FOTO: FCB

Marín i Barroso defensen el llançament d'una falta del Herringen

Marín i Barroso defensen el llançament d'una falta del Herringen / FOTO: FCB

Golejada per seguir obtant al liderat del grup D. Álvarez, amb cinc dianes; Marín, amb dues; Torra, amb dues més, i Reinaldo, amb una, han estat els protagonistes en el capítol golejador. El dissabte 22 de febrer els blaugranes es jugaran la primera plaça del grup D amb el Porto.

Posant la directa

Sense contemplacions. El Barça no ha tingut pietat dels alemanys i en menys de cinc minuts ja havia estrenat l’electrònic d’un Gluckhauf Halle ple a vessar. Álvarez, amb la qualitat que el defineix, ha estat l’autor de la primera diana (0-1, min 2).

El domini blaugrana s’ha mantingut i l’avantatge s’ha ampliat gràcies a l’encert de Reinaldo Garcia i Raul Marín, que ha aconseguit el seu desè gol en aquesta Lliga Europea. L’argentí ha culminat un contraatac ràpid i el català ha sorprès el porter local amb una acció d’astúcia des del darrere de la porteria.

Reacció local

Semblava que el primer temps acabaria amb la placidesa que s’havia viscut en els anteriors minuts, però no ha estat així. Els alemanys han retallat distàncies en tan sols dos minuts: Kevin i Lucas Karschau han posat emoció amb dues dianes consecutives (2-3, min 23).

Pablo Álvarez, al fil del descans, ha retornat la tranquil·litat al conjunt de Ricard Muñoz en desviar un xut de Torra i introduir-lo a la porteria local (2-4, min 24).

Pluja de gols

Al segon acte, tranquil·litat zero a les porteries. Del 2-4 al 4-10. Els blaugranes han estat els primers d’anotar gràcies a l’efectivitat de Raul Marín, que ha sumat el seu onzè gol europeu aquest curs. A partir d’aquí, festival d’encert de Torra i Álvarez. El de Tordera ha aconseguit dues dianes, i Álvarez ha signat la maneta de gols. Per als visitants han repetit els mateixos golejadors que en el primer temps: Kevin i Lucas Karschau. Tot i les seves dues dianes no han pogut impedir l’efectivitat de la maquinària culer.

LA FITXA DEL PARTIT

SKG Herringen, 4
FC Barcelona, 10

SKG Herringen (2+2):
Michler, Hages, Kevin Karschau, Lucas Karschau Shulz – cinc inicial - Gürtler, Klein, Stork.

FC Barcelona (4+6):
Fernández, Gual, Reinaldo, Pascual, Álvarez – cinc inicial – Marín, Torra, Barroso, Panadero.

Gols:
0-1, Álvarez, min 2; 0-2, Reinaldo, min 9; 0-3, Marín, min 13; 1-3, Kevin Karschau, min 21; 2-3, Lucas Karschau, min 23; 2-4, Álvarez, min 24; 2-5, Marín, min 26; 3-5, Kevin Karschau, min 34; 3-6, Álvarez, min 36; 3-7, Torra, min 37; 3-8, Álvarez, min 38; 4-8, Lucas Karschau, min 39; 4-9, Torra, min 41; 4-10, Álvarez, min 44.

Tornar a dalt