Ricard Muñoz: “A la pista del Herringen no serà tan fàcil com va semblar al Palau”

Ricard Muñoz: “A la pista del Herringen no serà tan fàcil com va semblar al Palau”

El tècnic del Barça vol que l’equip afronti el duel d’aquest dissabte contra el Herringen amb la màxima serietat possible, conscient que a Alemanya no serà igual que al Palau

L'SKG Herringen i el Barça es veuran les cares aquest dissabte a Hamm, Alemanya (18 hores). El conjunt alemany no ha guanyat cap dels partits disputats fins ara, però Ricard Muñoz vol que l’equip afronti el duel amb serietat: “Anar a Alemanya suposa jugar en una pista desconeguda per a nosaltres, ja que és un equip que debuta a la màxima competició europea. Fins ara no ha tret bons resultats, però a la seva pista no serà tan fàcil com va semblar al Palau. Tindrem més dificultats i ens hem de prendre el compromís amb la màxima intensitat i serietat possibles”.

L’entrenador blaugrana ha explicat aquest divendres que hi ha alguns jugadors que arrosseguen petites molèsties, però que compta amb tots ells per afrontar un calendari atapeït: “És una setmana intensa. Haurem de preparar els tres partits sabent que l’exigència serà màxima. Seran sis dies complicats pel que fa a l’acumulació d’enfrontaments”. De moment, l’equip viatja a Alemanya amb la il·lusió per treure un bon resultat i encara no vol sentir a parlar del futur duel contra el Porto. “Ja hi haurà temps per parlar-ne”, ha apuntat Ricard Muñoz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut