fcb.portal.reset.password
Aspecte del Palau el dia del Barça - Porto

El Palau, el dia del Barça - Porto / FOTO: VICTOR SALGADO - FCB

“El Palau ha de ser el sisè jugador. És una setmana molt important. Necessitem més que mai el suport de l’afició!”, afirma Marc Torra. “Dissabte ens juguem ser o no ser a la Final Four. I tots ens sentim més forts amb un Palau ple”, afegeix Aitor Egurrola, el capità de l’equip. Els de Ricard Muñoz necessiten el suport de tots els barcelonistes perquè el Palau sigui el de les grans ocasions. Dimecres, compromís de l’OK Lliga contra el Noia Freixenet, flamant campió de la Copa CERS (19.30 hores), i dissabte, partit de tornada dels quarts de final de la Lliga Europea contra el Valongo portuguès (12 hores). Si esteu interessats a donar suport a l’equip, només heu d’enviar un correu electrònic a hoqueipatins@fcbarcelona.cat
Recordem que els socis i els menors de 14 anys tenen l’entrada gratuïta al Palau mentre hi hagi aforament disponible. Els socis poden triar seient i imprimir l’entrada des de casa o recollir una invitació a les Taquilles del Club durant aquesta setmana. Els menors de 14 anys s’han de dirigir a les Taquilles.

El Barça, a més, conscient de la transcendència del duel de dissabte contra el Valongo, ha posat totes les facilitats per vibrar amb un partit de primeríssim nivell. Si esteu interessats a donar suport a l’equip, només heu d’enviar un correu electrònic a hoqueipatins@fcbarcelona.cat i confirmar abans del dia 10 d’abril el nombre d’entrades que voleu i el nom de la persona que les vindrà a recollir. Trobareu el sobre amb les invitacions corresponents a les taquilles del Centre d’Acreditacions del Futbol Club Barcelona, a l’Accés 14. Les podreu recollir a partir d’una hora abans de l’inici del partit.

Tornar a dalt