HC Liceo – FC Barcelona: Derrota sobre la botzina (5-4)

HC Liceo – FC Barcelona: Derrota sobre la botzina (5-4)

Els gols de Lucas (3), Bargalló i Josep Lamas per als gallecs han condemnat l’encert golejador dels blaugranes, amb dianes de Pablo Álvarez (2), Panadero i Gual

Derrota, però lluitant fins al final. Tant catalans com gallecs han ofert un espectacle digne de la millor lliga del món d’hoquei sobre patins. L’encert local, però, ha tombat la insistència dels barcelonistes. Tot i que els blaugranes ja són campions, no han donat el matx per perdut fins al final. El gol de Josep Lamas, fregant el final del partit, ha estat la sentència del segon classificat.

Qualitat sobre la pista

Els gallecs han sortit amb les idees molt clares, i així ho han demostrat anotant el primer gol del duel. Lucas Ordóñez s’ha colat a l’interior de l’àrea i, entre batzegades, ha batut Egurrola (1-0, min 2). El Liceo ha aprofitat l’embranzida inicial per seguir atacant la porteria catalana. Una de les seves millors ocasions ha acabat amb una pilota de Josep Lamas al travesser.

Els blaugranes, però, s'han anat despertant a mesura que avançaven els minuts. Reinaldo ha avisat amb un llançament al pal i Pablo Álvarez ha posat l’empat al marcador anotant un llançament de penal. Era el 48è gol de l’argentí a l’OK Lliga. L’argentí ha disposat d’un nou penal, però la pilota ha picat als dos pals i s’ha perdut per fora de la porteria.

Distància gallega

El gol del conjunt de Ricard Muñoz ha fet reaccionar els locals, que, amb un Lucas Ordóñez molt actiu, han aconseguit anotar dues dianes i ampliar l’avantatge. El davanter argentí del conjunt gallec ha marcat la seva segona diana aprofitant el llançament de falta directa a causa de la desena falta provocada pel Barça. El tercer gol local l’ha anotat Bargalló amb una jugada marca de la casa. El de Sant Sadurní ha passat per darrere de la porteria, ha aixecat la pilota i l’ha col·locat al primer escaire, sorprenent Egurrola (3-1, min 22).

Els barcelonistes també han disposat d’una falta directa, però Pablo Álvarez ha enviat el seu llançament a fora.

Reacció que es queda curta

Al segon acte, canvi de papers. El millor Barça ha reaparegut al parquet de Riazor i ho ha fet per igualar el matx, en dues ocasions. Primer Panadero, amb un míssil des de la frontal, i posteriorment Pablo Álvarez, picant la pilota per sobre Malián en una falta directa (3-3, min 35).

Lucas Ordóñez novament ha posat els gallecs per davant en un llançament de falta directa, i Gual ha tornat a igualar el marcador amb una jugada personal. Quan tot semblava decidit, Lamas, sobre la botzina, ha sentenciat el matx i ha fet que els tres punts es quedessin a casa (5-4, min 50).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut