Espanya supera França en el quart partit de l'Europeu (4-1)

Sergi Fernández va tornar a un cinc inicial del qual no s'ha mogut en el que portem de torneig Gual El primer i segon entrenador del FC Barcelona, Gaby Cairo i Ricard Muñoz, són a Portugal presenciant partits de l'Europeu

Espanya va aconseguir la seva quarta victòria en el Campionat d'Europa d'hoquei patins després de superar per 4-1 França. Amb el sistema de lligueta instaurat en aquesta edició, els de Carles Feriche estan a dos triomfs de reeditar el títol.

França va ser un rival més complicat del que es podia esperar, tot i que als cinc minuts ja havien encaixat dos gols de Pedro Gil. Els gals van reduir distàncies abans d'arribar al final dels primers 25 minuts reglamentaris i van ser capaços de mantenir el 2-1 fins als últims compassos del matx. Al final, però, Bargalló i Adroher van deixar l'electrònic en el 4-1 definitiu. El proper partit dels Fernández, Gual i companyia serà divendres davant Suïssa, a les 21.45 hores.

Gual i Fernández, fixos en els partits importants

Marc Gual i Sergi Fernández són dues peces bàsiques per al seleccionador Carlos Feriche. Dos pilars com ho demostra el fet que el '3 'de la selecció ha estat titular en tots els partits disputats, mentre que el porter només es va perdre el partit teòricament més senzill, davant Anglaterra, en què el seleccionador va preferir donar l'oportunitat de debutar a Xavi Puigbí.

Borregán s'estrena en el bloc de la Federació

L'exjugador i excapità del FC Barcelona, Beto Borregán, es va estrenar ahir amb una aportació al bloc que ha posat en marxa la Federació Espanyola de Patinatge durant la disputa de l'Europeu de Paredes. Borregán va mostrar la seva opinió sobre el torneig, va destacar la figura del davanter Pedro Gil i va lloar la força del conjunt espanyol sota els pals.