El Palau viurà un ‘match-ball’ dilluns

El Palau viurà un ‘match-ball’ dilluns

El Barça d’hoquei patins no pot fallar davant del Liceu si vol conservar opcions a l’OK Lliga

La Lliga d’hoquei patins pot quedar decidida el proper dilluns al Palau Blaugrana (21 hores, Esport3). Es veuen cares els dos primers classificats, el Barça i el Liceo. Els gallecs són líders amb sis punts d’avantatge quan queden tres jornades. D’aquesta manera, un empat seria virtualment definitiu i amb una victòria visitant l’OK Lliga quedaria matemàticament decidida. Així doncs, als homes de Ricard Muñoz només els val el triomf. És el primer ‘match-ball’.

El calendari

El Barça ha vençut en els últims vuit compromisos de Lliga (tot des que Muñoz s’asseu a la banqueta) i ha aconseguit retallar distàncies respecte al Liceo. Després d’enfrontar-se al seu principal rival, als blaugranes els quedarà rebre la visita del Voltregà i jugar a la pista de l’Igualada. El Liceo, per la seva banda, superada la cita al Palau, rebrà l’Igualada i acabarà a Lleida.

Duel recent

El Barça-Liceo té un precedent molt recent. Els dos equips es van jugar el pas a la Final a Quatre de la Lliga Europea en una vibrant eliminatòria de quarts. A la tornada, al Palau, els locals es van imposar per 5-3 en un Palau amb gairebé 4.000 espectadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut