fcb.portal.reset.password

Marc Torra en la seva arribada a Lodi / FOTO: FCB

Si a un jugador d’hoquei li falla una roda demana el canvi immediatament i els mecànics de l’equip es posen la granota de treball i la canvien en pocs minuts. No ha estat el cas, però, de la roda davantera de l’avió de Vueling amb què volava el FC Barcelona d’hoquei patins.

Els jugadors, cos tècnic i 'staff' han estat, com la resta del passatge, 50 minuts aturats dins d’un avió que tenia prevista la sortida a les 18.25 hores. Al final, l’avió, amb  la roda davantera canviada –estava en mal estat i el capità havia advertit que només els ocuparia 15 minuts canviar-la- s’ha enlairat. Una hora i quart més tard, l’aeroplà prenia terra a l’aeroport de Milà Malpenza.

Una horeta més d’autocar i molta gana

Arribats a Milà, el Barça s’ha dirigit a l’autocar que el duria cap a l’hotel de concentració: 92 Km de carretera, per fortuna la majoria autopista, que els ha dut cap a Lodi. Allà, els jugadors s’han dirigit a les habitacions, s’han canviat –anaven tots amb el vestit oficial- i han baixat ràpidament a sopar, ja que estaven realment afamats, després d’haver fet un petit mos a Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();