fcb.portal.reset.password

David Martínez ha estat seleccionat per disputar el Mundial júnior. / FOTO: ARXIU FCB

Sergio Fernández, Marc Gual, Xavi Barroso i Matías Pascual disputaran el Campionat del Món absolut que es jugarà a Angola entre el 20 i 28 de setembre. No obstant, el FC Barcelona també estarà representat en els campionats en què participarà la selecció espanyola júnior i juvenil.

Els jugadors Ignasi López i David Martínez han estat convocats pel Mundial júnior que es farà a la localitat colombiana de Cartagena, entre el 6 i el 12 d’octubre. El seleccionador Quim Paüls, exentrenador del Barça, ha de decidir quins seran els porters definitius i, en cas que convoqui a Guillem Fox, aquest seria el tercer blaugrana de la llista. En els entrenaments previs a la convocatòria definitiva de Paüls també hi havia el gallec Ignacio Alabart.

Cinc blaugranes amb la selecció juvenil

Si amb la selecció júnior hi podria haver tres blaugranes, amb el combinat espanyol juvenil està confirmat que n’hi haurà cinc. El seleccionador “Catxo” Ordeig ha convocat als germans Blai i Nil Roca, Sergi Llorca i Joan Galbas per jugar el Campionat d’Europa que es jugarà a la ciutat madrilenya d’Alcobendas entre l’1 i el 7 de setembre.

Ordeig també tindrà a la seva plantilla al madrileny Pablo Najera, que aquesta estiu ha passat a ser nou jugador del FC Barcelona. D’aquesta manera, la meitat de la selecció espanyola juvenil serà blaugrana.

Tornar a dalt