Barça Lassa B – CH Caldes B (4-0): Super Campions!

Amb un equip pràcticament júnior i juvenil, el segon equip blaugrana guanya la Supercopa de Catalunya d’Hoquei Patins

El segon equip blaugrana, com a campió de la Nacional Catalana 17/18 i el CH Caldes B, en qualitat de campió de la Copa Generalitat de la passada temporada es trobaren cara a cara a Vic per lluitar per proclamar-se Supercampions de Catalunya. El tècnic blaugrana, Iván Sanz, presentava un equip amb només un jugador sènior, set júniors i dos juvenils. Una aposta decidida pels joves que jugaran la segona categoria de l’hoquei patins estatal.

Domini blaugrana

Els dos equips sortien amb control de la bola i amb ganes de fer valer la velocitat en la transició atac defensa. En el minut 9, el blaugrana Ferran García, aconseguia obrir el marcador en una acció individual. Els de Caldes cercaven la porteria blaugrana però la solidesa del porter blaugrana Hernández no els permetia empatar.

Els blaugranes es trobaven ben assentats a la pista del CP Vic i el blaugrana Ordoñez, establia el 2 a 0 en el marcador, en el minut 18. La pressió blaugrana augmentava i Miguélez xutava al travesser en el minut 22 del primer temps però el marcador ja no es mouria per arribar al descans amb avantatge blaugrana.

Cap fred i encert

Els joves blaugranes han sortit molt concentrats a la represa. Miguélez ha estat a punt de fer el tercer, desprès d’una gran assistència del nou jugador del Barça Lassa Jordi Badia, però Sierra, porter del Caldes ho ha evitat amb una gran aturada.

Però el CH Caldes també mostrava el seu joc i tenia les ocasions per reduir la diferència en el marcador, però els d’Iván Sanz responien i també posaven pressió sobre la porteria rival i fruit d’aquest treball, el blaugrana Ordoñez establia el 3 a 0 a 10 minuts per a la fi del partit.

A sis minut de la fi del partit Trepat rebia la tarja blava i la falta directa del Caldes era aturada pel porter blaugrana. Amb tres jugadors a la pista, els blaugranes aguantaven l’escomesa del rival i van provocar la desena falta que Miguélez va executar magistralment per pujar el 4 a 0 a menys de cinc minuts per a la fi del partit, un partit on ja estava tot decidit i on els joves blaugranes van aixecar el seu primer títol.