Meshkov Brest – Barça Lassa: Visita inèdita per no perdre pistonada

Meshkov Brest – Barça Lassa: Visita inèdita per no perdre pistonada

Els blaugranes, que mai s’han enfrontat al conjunt bielorús, volen mantenir la bona línia dels últims partits abans d’afrontar la Super Globe de Doha en una setmana de bogeria

El Barça Lassa juga aquest dissate (17.00 h, hora local, Esport3) el partit de la jornada 5 de l’EHF Champions League a la pista del Meshkov Brest. Un rival contra el qual no existeixen precedents, ja que mai a la història s’ha enfrontat amb els blaugranes. El conjunt bielorús, sempre perillós a la seva pista, està dirigit aquesta temporada per un exentrenador del Barça, Manolo Cadenas. El tècnic lleonès va seure a la banqueta del Palau Blaugrana durant una temporada i mitja, del 2007 al 2009, i el seu lloc el va ocupar Xavi Pascual.

El partit ha de servir per mantenir la bona dinàmica que duu el Barça Lassa en els últims partits. I és que, a banda de mantenir-se invicte a la Lliga Asobal, els culers han encadenat tres victòries a la Champions League contra el Veszprém, el Kristianstad i el Montpeller, i són segons del grup A, només per darrere del Vardar. El Meshkov Brest, després de guanyar les dues primeres jornades contra el Kristianstad i el Montpeller, ha encadenat dues derrotes a la pista del Rhein-Neckar Löwen i a casa contra el Veszprém.

A Brest s’inicia una marató de quilòmetres i partits

La visita a l’Sportshall Victoria de Brest donarà el tret de sortida a una setmana de bogeria per al Barça Lassa. I és que els homes de Xavi Pascual, un cop acabi el partit, marxaran a Varsòvia per agafar des d’allà l’avió que els porti a Doha. A la capital qatariana hi disputaran la Super Globe entre el dimarts 16 i el divendres 19, amb l’objectiu de sumar un nou títol internacional al palmarès de la secció.

Abans de pensar en Doha, el Barça Lassa vol mantenir el llistó dels últims partits i sumar un nou triomf a Europa. Tot i no haver-se enfrontat mai amb el Meshkov Brest, els culers sí que han jugat en diverses ocasions contra el Dinamo Minsk a la capital bielorussa. L’última vegada va ser a la fase de grups de la temporada 2013/14, quan els blaugranes van tornar a Barcelona amb una àmplia victòria per 25-35.

Fins a Brest s’han desplaçat els 17 jugadors de la plantilla, els mateixos que afrontaran la Super Globe d’aquí a uns dies. En aquesta ocasió, per al duel de Champions, el jugador descartat ha estat Kamil Syprzak.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut