Füchse Berlín - Barça Lassa: Campions de la Super Globe! (24-29)

Els barcelonistes s’han proclamat campions després de superar els alemanys en una gran segona part de tot l’equip. Amb aquest triomf, ja són quatre les Super Globe de la història blaugrana

Campions de la Super Globe! El Barça Lassa ha superat el Füchse Berlín (24-29) en una gran final en què els culers han anat de menys a més per acabar sentenciant a la segona part. Després d’una primera meitat molt igualada, els barcelonistes –amb un gran Möller sota pals– s’han acabat enduent la quarta Super Globe de la història culer, i revaliden així el títol que van conquerir el curs passat.

Igualtat inicial

Els dos conjunts han començat la final amb moltes ganes i intensitat, sabedors de la importància del partit. L’estira-i-arronsa s’ha mantingut durant tot el primer període, durant el qual cap dels dos equips ha estat capaç d’avançar-se amb més de dos gols. Sota pals, Möller ha estat a un altíssim nivell, ja que ha aconseguit un 40% d’aturades. Els culers han marxat al descans per davant al marcador, amb un resultat de 12-13 però amb tot per decidir a la segona part.

Segona part blaugrana

El segon temps s’ha iniciat amb la mateixa igualtat que el primer, però a poc a poc els de Xavi Pascual han anat portant les regnes del partit. La igualtat s’ha acabat quan ha arribat un espectacular parcial de 0-7 per als barcelonistes que ha deixat el matx pràcticament encarrilat. En vuit minuts, set dianes blaugrana –amb el capità Víctor Tomás liderant– han situat el 15-22, una distància que ja ha estat insalvable per als alemanys.

El Füchse Berlín ha aconseguit trencar la mala dinàmica mitjançant els gols de Jacob Tandrup Holm, però el Barça Lassa ha pogut mantenir la diferència a l’electrònic amb les grans aturades de Möller i el bon ritme en atac. Els alemanys han intentat ficar-se dins del duel, però la gran defensa blaugrana no els n’ha donat opció.

Finalment, victòria barcelonista (24-29) i el Barça Lassa que s’ha convertit en el campió de la Super Globe 2018. Amb aquest triomf, els de Xavi Pascual revaliden el títol aconseguit el curs passat davant el mateix rival i ja sumen la quarta Super Globe de la història del Club, a més del tercer títol de la temporada, després de la Supercopa de Catalunya i la Supercopa d’Espanya.