El Barça Lassa amplia l’hegemonia a la Super Globe

El Barça Lassa amplia l’hegemonia a la Super Globe

Amb la victòria contra el Füchse Berlín, els blaugranes ja sumen quatre títols del Mundial de Clubs i són els grans dominadors de la competició

El Barça Lassa d’handbol ha revalidat aquest divendres el títol de la Super Globe en imposar-se per 24-29 al Füchse Berlín en la gran final al Duhail Sports Hall de Doha. Una victòria que suposa ampliar l’hegemonia en el Mundial de Clubs, ja que és el quart títol de la història de la secció. D’aquesta manera, es distancia del propi Füchse, que es va proclamar campió els anys 2015 i 2016, i del Ciudad Real, que ho va fer el 2007 i el 2010.

És la segona Super Globe consecutiva per al Barça Lassa, que l’any passat ja es va alçar amb el títol contra el mateix rival que en aquesta edició. La d’aquest any, doncs, se suma a les que es van aconseguir les temporades 2013/14, 2014/15 i 2017/18.

Sis jugadors s’estrenen

Fins a quatre jugadors de l’actual plantilla han guanyat les quatre Super Globes de la història del Club: Víctor Tomàs, Raúl Entrerríos, Cedric Sorhaindo i Aitor Ariño. Tots ells han estat presents en tots els títols guanyats a Doha, mentre que hi ha sis jugadors que estrenen el Mundial de Clubs al seu palmarès individual. Es tracta dels cinc fitxatges d’aquesta temporada (Casper Mortensen, Thiagus Petrus, Gilberto Duarte, Kevin Möller i Ludovic Fabregas), a més d’Aron Pálmarsson, que va arribar al Barça Lassa la temporada passada, però després que l’equip ja hagués guanyar la Super Globe.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut