Pálmarsson: “Feia molt que volia venir al Barça, és el meu somni des que tenia 15 anys”

Pálmarsson: “Feia molt que volia venir al Barça, és el meu somni des que tenia 15 anys”

El Barça Lassa d’handbol ha presentat el jugador islandès com a nou reforç de l’equip de Xavi Pascual

L’islandès Aron Pálmarsson ha estat presentat aquest dilluns al migdia com a nou jugador del FC Barcelona Lassa d’handbol. El jugador, procedent del Veszprém, s’ha mostrat molt content i satisfet del seu fitxatge per l’equip blaugrana. Primer de tot, el jugador ha volgut agrair al Club el tracte rebut i ha deixat clar que per a ell “és un orgull” jugar al FC Barcelona Lassa. El jugador, de 27 anys, ha acceptat que perseguia des de feia temps el seu fitxatge per l’equip de Xavi Pascual: “Des que tenia 15 anys que volia jugar al Barça. Es compleix un somni”, ha explicat Pálmarsson.

Preguntat pel seu estat físic, després d’un mesos sense competir, el central ha assegurat que fa temps que s’entrena i que per això està “bé físicament”. Malgrat tot, sap que haurà de fer un esforç per adaptar-se “ràpidament a l'estil de joc del Barça".

El jugador ha estat acompanyat en tot moment per Albert Soler, director d’esports professionals, David Barrufet, mànager de la secció, i Joan Bladé, responsable de la secció, que han destacat la qualitat del jugador. “Es tracta d’un dels millors jugadors del món , feia temps que anàvem darrere d’ell”, ha explicat Barrufet.

Aron Pálmarsson és un central islandès de 27 anys, que arriba procedent del Veszprém  hongarès i està considerat un dels millors jugadors del món. El jugador també ha destacat la figura de l’entrenador Xavi Pascual, i ha deixat clar que ha vingut al Barça Lassa a guanyar títols, en especial la Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut