Alexis Borges: “M’agrada tant atacar com defensar”

Alexis Borges: “M’agrada tant atacar com defensar”

El nou pivot del Barça Lassa valora des d’Encamp la seva arribada al Club blaugrana i explica que l’objectiu és guanyar “tots els títols que es presentin”

Un dels fitxatges del Barça Lassa d’handbol aquesta temporada, el pivot d'origen cubà Alexis Borges, ha valorat des d’Encamp −on l’equip ha fet una estada de cinc dies− la seva arribada al conjunt dirigit per Xavi Pascual. Per a l’ex del Porto jugar al FC Barcelona és “un gran plaer i una satisfacció enorme”.

Borges reconeix que fins fa poc estava “una mica nerviós per estar en un equip i en un club tan grans”. “Per a cada jugador el primer és incorporar-se i després aportar el que ha demanat l’entrenador tant en defensa com en atac”, ha explicat. Precisament la defensa és una de les prioritats del pivot, tot i que matisa: “Dins de la pista m’agrada tant atacar com defensar”.

L’exjugador del Porto sap que ha arribat a un gran club i, per acabar, es mostra molt ambiciós: “L’objectiu és guanyar tot el que se’ns presenti en el camí: Lliga, Copa, Lliga de Campions... Tot”. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut