Xavi Pascual: “Juguem contra un dels equips més importants d’Europa”

Xavi Pascual: “Juguem contra un dels equips més importants d’Europa”

El tècnic blaugrana ha destacat que l’equip, tot i les dues baixes importants de Sorhaindo i Jícha, intentarà “donar el màxim per fer-ho tan bé com sigui possible”

El Barça Lassa d’handbol juga aquest dissabte un dels partits de la temporada davant el PSG a la Champions a domicili (18.30 hores). Els blaugranes arriben al duel amb cinc victòries i líders davant un equip francès que és segon amb quatre triomfs i una derrota. El tècnic Xavi Pascual és conscient de la dificultat del duel d’aquest dissabte, però ha assegurat que l’equip hi posarà tot l’esforç: “Juguem contra un dels equips més importants d’Europa. S’han reforçat moltíssim, juguen molt bé i tenen molta qualitat”. I ha afegit: “Hem de ser conscients contra qui juguem”.

Per a aquest partit, el preparador culer no podrà comptar amb els lesionats Sorhaindo i Jícha. Un fet que per a Pascual no ha de ser excusa tot i que ha reconegut que són dues baixes sensibles: “Són dues baixes importants, però nosaltres ens hem de centrar en la nostra feina. Evidentment, quan fallen dos jugadors dels quatre centrals defensius que tenim és un problema, però ho hem de saber resoldre”. I ha puntualitzat: “La nostra intenció és anar a París i donar el màxim per fer-ho tan bé com sigui possible”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut