Preestrena del documental ‘Barça Inside, els secrets d’un vestidor guanyador’

Preestrena del documental ‘Barça Inside, els secrets d’un vestidor guanyador’

A l’Auditori 1899 s’ha celebrat un acte amb presència de tota la plantilla, l’staff tècnic i una representació del Club per fer el primer visionat del documental produït conjuntament entre el FC Barcelona i Televisió de Catalunya

Aquest dilluns s’ha celebrat a l’Auditori 1899 del Camp Nou l’acte de preestrena del documental ‘Barça Inside, els secrets d’un vestidor guanyador’. Un reportatge en què es veuen les interioritats del Barça Lassa d’handbol en un tram decisiu de la temporada, amb un equip de televisió infiltrat a l’equip durant diverses setmanes per captar els moments de més intimitat d’un grup que ho ha guanyat tot. Les imatges mostren com és el vestidor per dins, en moments d’alegria i en moments de tensió competitiva, així com les relacions personals que s’estableixen dins de l'equip.

El documental, produït colze a colze entre el FC Barcelona i Televisió de Catalunya, s’emetrà aquest divendres a les 20.30 hores de forma simultània a TV3 i a BarçaTV, i també estarà disponible a la plataforma Barça Vídeos. A les televisions, a més, se’n farà una reemissió el diumenge al migdia. L’emissió donarà el tret de sortida a la VELUX EHF Final4 que es disputarà a Colònia el dissabte 3 i el diumenge 4 de juny.

A l’acte de preestrena hi ha assistit la plantilla del Barça Lassa al complert, a més dels membres de l’staff tècnic encapçalats per l’entrenador Xavi Pascual. També hi ha assistit Joan Bladé, directiu responsable de la secció; David Barrufet, mànager esportiu de la secció; Xavier O’Callaghan, mànager de gestió de les seccions d’handbol, futbol sala i hoquei patins, a més dels membres de la Comissió Esportiva.

La preestrena s’ha fet després del Media Day previ a la disputa de la VELUX EHF Final4, en què els jugadors han atès els mitjans informatius. En acabar l’acte, Xavi Pascual ha ofert la roda de premsa per concloure el dia obert als mitjans. A partir d’ara, el Barça Lassa se centra en la preparació del cap de setmana més important de la temporada, i el dimecres viatjarà a Colònia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut