fcb.portal.reset.password

Lasse Andersson, sisè jugador del Barça d'handbol a Rio | KIF-ARXIU

Durant el matí de divendres s’ha conegut que Lasse Andersson serà el sisè jugador blaugrana als Jocs de Rio. El nou fixatge blaugrana per a la temporada 2016/17 ha estat el darrer jugador a incorporar-se a la selecció danesa, i compartirà l’experiència olímpica amb el seu Company del Barça Lassa Jesper Noddesbo.

Un nou blaugrana

Fins a dia d’avui cinc eren els jugadors del Barça Lassa d’handbol que estaven a Rio. Dos, a la selecció francesa, N’Guessan i Sorhaindo, que aspiren a revalidar el títol obtingut a Londres 2012; Syprzak, amb Polònia; Jallouz, amb Tunísia, i Noddesbo, amb Dinamarca.

Lasse Andersson va estar a la llista prèvia dels JJOO, però no va entrar a la relació de 15 homes que en principi viatjaven al Brasil. Ara el seleccionador danès, Gudmundur Gudmundsson, ha decidit incloure-hi el blaugrana.

Amb la incorporació d’Andersson, hi haurà 22 esportistes del FC Barcelona als Jocs de Rio.

Els joves també juguen

Aleix Gómez i Xavi Castro, amb Espanya, i Dika Mem, amb França, estan disputant les semifinals del campionat d’Europa júnior. Castro i Gómez es juguen el pas a la final davant Croàcia, i Mem ho farà davant Alemanya.

El campionat es disputa a Dinamarca, i ja és segur que algun dels tres blaugranes tornaran a Barcelona amb metalls. Mem, Castro i Gómez s’incorporaran als entrenaments del primer equip la segona quinzena d’agost. 

Tornar a dalt