Dika Mem, nou jugador del Barça Lassa d’handbol

Dika Mem, nou jugador del Barça Lassa d’handbol

El lateral francès s’incorpora a l’handbol blaugrana per a les sis properes temporades

El FC Barcelona Lassa ha arribat a un acord amb el lateral francès del Tremblay per incorporar-lo a la disciplina blaugrana fins a la fi de la temporada 2021/22.

Mem és un lateral dret de 19 anys que mesura 1,94 m. És internacional juvenil per França i vigent campió del món de la categoria. A la seva primera temporada a la LNH francesa va marcar 93 gols en 25 partits.

Una joia del planter de França

Dika Mem és un dels jugadors de més projecció del prolífic planter de l’handbol francès. El lateral ja ha donat mostres de la seva qualitat a la competitiva Lliga francesa i a la selecció juvenil del seu país d’origen.

Dels seus inicis al Saint-Gratien, va passar a jugar al Trembaly de la LNH, on el seu rendiment ha convençut els responsables tècnics de l’handbol del FC Barcelona.

Sisè francès a la història de l’handbol blaugrana

Mem serà el sisè jugador de França que vestirà la samarreta blaugrana. El pioner, als anys 70, va ser Julien de Clara. Jerome Fernández, Nikola Karabatic i Cedric Sorhaindo van augmentar la nòmina de jugadors francesos al Barça d’handbol.

El nou fitxatge de Thimotey N’Guessan i la incorporació de Dika Mem fan que sis jugadors de la República francesa vesteixin els colors blaugrana al llarg de la història.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut