Dia de récords per Entrerríos i Viran

Dia de récords per Entrerríos i Viran

L’asturià complirà 450 partits en Lliga i el català 400

Dissabte a les 17 h el Barça Lassa visitarà la pista de l’Abanca Ademar de Lleó, en un dels partits més atractius de la competició. Els blaugranes, líders de la competició, juguen a la pista del segon classificat, en un dia en que Raúl Entrerríos i Viran Morros compleixen partits a la Lliga Asobal, en el cas d’estar a llista de jugadors participants en el partit.

Set temporades de blaugrana

Raúl Entrerríos viu la seva setena temporada vestint la samarreta blaugrana. Com a jugador blaugrana ha jugat 189 partits i ha marcat 493 gols en Lliga des de que juga de blaugrana.

En el global de la seva participació, Entrerríos ha jugat 449 partits, entre Lleó, Valladolid i Barcelona, i porta 1333 gols marcats.

Roda el món i torna al Barça

Viran Morros complirà dissabte el partit 400 en Lliga Asobal. Morros va debutar la temporada 01/02 amb la samarreta blaugrana i posteriorment va jugar amb Teucro, Ademar i Ciudad Real per tornar a Barcelona a la temporada 11/12.

Dels 399 partits jugats, Morros ha jugat 164 amb el FC Barcelona i vestint la samarreta blaugrana. De blaugrana ha marcat 62 gols, dels 493 que porta a la Lliga Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut