THW Kiel – FC Barcelona Lassa: Amb tot per decidir cap al Palau (28-26)

THW Kiel – FC Barcelona Lassa: Amb tot per decidir cap al Palau (28-26)

Els de Xavi Pascual perden a alemanya, però amb una diferència no gaire àmplia que haurà de ser capgirada a casa, el proper dissabte 29 d’abril

No s’ha aconseguit una victòria a l’Sparkassen Arena, però els dos gols de diferència de la derrota del FC Barcelona Lassa d’handbol contra el Kiel fan que l’eliminatòria encara estigui oberta (28-26). Els de Xavi Pascual porten cap a Barcelona un resultat que el Palau ha de capgirar, en l’últim partit europeu del curs, si l’equip vol ser a la Final Four de Colònia. Aquest cop, però, no caldrà que la remuntada sigui èpica.

Perquè, tot i que el Kiel ha portat la iniciativa en aquest partit d’anada dels quarts de final de la Champions League, el Barça no s’ha arronsat i s’ha mantingut pràcticament tot el duel molt a prop a l’electrònic. En una lluita de gegants, Marko Vujin, amb 10 gols, ha estat el principal mal de cap d’un Barça ha sabut reaccionar en moments de cert dubte.

Com per exemple el que s’ha viscut durant el primer període, en que la solidesa defensiva dels locals ha impedit l’avenç dels de Xavi Pascual. Perquè amb el 5-4 (min 11) han aprofitat una exclusió de Viran Morros per ampliar unes distàncies (7-4) que han fet més grans després del tercer gol d’Ekberg (9-4, min 17).

A poc a poc, però, el Barça ha aconseguit reaccionar i ha tornat a ajustar el marcador amb una gran intensitat en la pressió. També gràcies a l’efectivitat de l’ex del Kiel Filip Jícha, amb 4 gols en la primera meitat, que han estat clau per empatar el duel (15-15, min 28) i poder iniciar la segona meitat a només un gol per sota (16-15, min 30).

El Kiel torna a obrir bretxa

Després del pas per vestidors, i en uns minuts en què les defenses s’han imposat a l’atac, l’efectivitat alemanya ha estat més alta i l’equilibri en l’electrònic s’ha trencat. Així doncs, el segon moment de més dificultat ha arribat amb el +4 que ha posat Vujin (23-19), en un penal transformat davant d’un Gonzalo Pérez de Vargas que ha tornat a jugar 10 dies després de ser operat del dit de la mà. 

Una diferència mínima

No ha pogut fer res en aquesta acció, però sí que ha aturat un llançament de 7 metres amb el 25-22, en ple període de retallada de distàncies del Barça, que ha permès a Entrerríos i Valero posar el 26-24 (min 23). La jugada del central asturià, a més, ha significat l’expulsió de Toft Hansen, que no ha pogut jugar més.

Dos gols que ja s’han mantingut fins al final i que, tot i que Jallouz ha pogut reduir encara més les diferències, el 28-26 final permet afrontar la tornada d’aquests quarts amb tot per decidir. El Palau, que ja espera l’eliminatòria, dictarà sentència.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut