Cap de setmana decisiu a l’handbol formatiu

Cap de setmana decisiu a l’handbol formatiu

Els cadets juguen el campionat de Catalunya, i el Juvenil, el sector de classificació per al campionat d’Espanya

El proper cap de setmana és un d’aquells als quals val la pena parar atenció en l’handbol formatiu. Els dos cadets disputen el TOP 4 català, que decidirà qui és el campió de la categoria, i el Juvenil jugarà, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, la fase que dóna pas al campionat estatal.

Cita a la Roca

El Cadet A i el Cadet B del FC Barcelona d’handbol jugaran les semifinals del campionat català dissabte, 22 d’abril, a la Roca del Vallès.

El Cadet A es jugarà el pas a la final davant els amfitrions del BM La Roca dissabte a les 18 h, i el Cadet B ho farà davant el BM Granollers A a les 20 h.

El tercer i el quart lloc es disputaran diumenge a les 17 h, i la final, a les 19 h.

Sector a Sant Joan Despí

L’equip juvenil jugarà al pavelló d’handbol de la Ciutat Esportiva Joan Gamper el sector per accedir al campionat d’Espanya. Divendres a les 18 h jugaran davant l’Eivissa; dissabte a les 18.30 h, davant Torrevella, i el darrer partit serà diumenge a les 12 h davant l’Urduliz.

Quant als dos equips infantils, continuen jugant la segona fase de la Lliga Catalana. L’Infantil A jugarà dissabte a les 13 h a la pista del BM Granollers, i l’Infantil B ho farà a Sant Cugat diumenge a les 9.15 h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut