Xavi Pascual, entrenador del FC Barcelona Lassa: “Hem d’estar bé a llarg termini”

Xavi Pascual, entrenador del FC Barcelona Lassa: “Hem d’estar bé a llarg termini”

“No es una qüestió de fer proves, és un partit per guanyar” afirmava el tècnic de l’handbol blaugrana

La final de la Supercopa de Catalunya marca un punt d’inici dels reptes de l’handbol blaugrana per a l’actual temporada i amb aquest sentit Xavi Pascual ha valorat davant la premsa el partit de divendres, 21 h i en directe per Esport3 a Blanes, davant Fraikin BM Granollers.

Treballant a llarg plaç

A Pascual l’han preguntat sobre si el partit davant Granollers serviria per provar coses treballades al llarg de la temporada. ‘Pasqui’ explicava que: “No es una qüestió de fer proves, és un partit per guanyar però estem a l’alçada de la temporada en la que estem i s’han de distribuir els minuts i ha de participar tothom. Hem de pensar que hem d’estar bé a llarg termini. Anem poc a poc”.

“Sens dubte estem a pretemporada portem poc temps treballant ambdós equips i que a Blanes no veurem gaire cosa. Típic partit de pretemporada amb errades. Ahir vaig veure bastant bé el Granollers” matisava el tècnic blaugrana.

A Blanes viatjaran 16 jugadors sèniors, amb la incorporació de Víctor Tomás. El capità blaugrana no va disputar la semifinal de la Supercopa de Catalunya  degut a un lleu esquinç del turmell dret i l’única baixa serà la de Jicha, en procés de recuperació de les molèsties al pubis.

Un rival complicat

Per Pascual: “Tot i els canvis a la plantilla Granollers manté la seva filosofia i estructura. Álvaro Ferrer els hi dona una pausa que no tenien. Perden coses però guanyen altres. Tenen gent de la casa com Arnau i Cañellas que estan jugant molt bé. Seran un dels grans rivals de la temporada”.

“Sempre Granollers ens posa ens problemes. Un altra cosa es que estem millor o pitjor. Tots els partits son diferents. La situació d’aquesta temporada és diferent a l’anterior. Miro més el que fem nosaltres que el que fan el altres” declarava Xavi Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut