fcb.portal.reset.password
Xavi Pascual, dirigint un partit del Barça d'handbol / FOTO:VICTOR SALGADO - ARXIU FCB

Xavi Pascual, dirigint un partit del Barça d'handbol / FOTO:VICTOR SALGADO - ARXIU FCB

La final de la Supercopa de Catalunya marca un punt d’inici dels reptes de l’handbol blaugrana per a l’actual temporada i amb aquest sentit Xavi Pascual ha valorat davant la premsa el partit de divendres, 21 h i en directe per Esport3 a Blanes, davant Fraikin BM Granollers.

Treballant a llarg plaç

A Pascual l’han preguntat sobre si el partit davant Granollers serviria per provar coses treballades al llarg de la temporada. ‘Pasqui’ explicava que: “No es una qüestió de fer proves, és un partit per guanyar però estem a l’alçada de la temporada en la que estem i s’han de distribuir els minuts i ha de participar tothom. Hem de pensar que hem d’estar bé a llarg termini. Anem poc a poc”.

“Sens dubte estem a pretemporada portem poc temps treballant ambdós equips i que a Blanes no veurem gaire cosa. Típic partit de pretemporada amb errades. Ahir vaig veure bastant bé el Granollers” matisava el tècnic blaugrana.

A Blanes viatjaran 16 jugadors sèniors, amb la incorporació de Víctor Tomás. El capità blaugrana no va disputar la semifinal de la Supercopa de Catalunya  degut a un lleu esquinç del turmell dret i l’única baixa serà la de Jicha, en procés de recuperació de les molèsties al pubis.

Un rival complicat

Per Pascual: “Tot i els canvis a la plantilla Granollers manté la seva filosofia i estructura. Álvaro Ferrer els hi dona una pausa que no tenien. Perden coses però guanyen altres. Tenen gent de la casa com Arnau i Cañellas que estan jugant molt bé. Seran un dels grans rivals de la temporada”.

“Sempre Granollers ens posa ens problemes. Un altra cosa es que estem millor o pitjor. Tots els partits son diferents. La situació d’aquesta temporada és diferent a l’anterior. Miro més el que fem nosaltres que el que fan el altres” declarava Xavi Pascual.

Tornar a dalt