Naturhouse La Rioja – FC Barcelona Lassa: Primera final de Copa Asobal

Naturhouse La Rioja – FC Barcelona Lassa: Primera final de Copa Asobal

Catalans i riojans es dirimiran la XXVI edició de la Copa Bauhaus Asobal, diumenge a les 16.45 h

Un clàssic del món de l’handbol per tancar l’any 2015. Així serà la final de la Copa Bauhaus Asobal 2015 que tindrà lloc avui a Lleó i que es podrà seguir en directe per Movistar+. Un partit que s’està convertint en un clàssic de l’handbol Asobal i que per primera vegada es veurà en una final de la darrera competició de l’any.

A continuar fent història

Amb el triomf a semifinals davant Frigoríficos Morrazo, els blaugranes sumaven el triomf 100, de manera consecutiva, en competicions domèstiques. Ara, davant el repte de la final amb Naturhouse La Rioja, el Barça Lassa aspira a aconseguir l’onzena Copa Asobal de la seva història i la cinquena de manera consecutiva.

Davant tindrà un Naturhouse que arribava a Lleó molt mermat per les baixes però que en un excel·lent partit va superar als locals de l’Abanca Ademar per 30 a 32 i ara arriben a la seva primera final de Copa Asobal.

La historia ens diu

Doncs ens diu que el FC Barcelona i Naturhouse es van enfrontar a les semifinals de la passada edició de la Copa Asobal, que també es va jugar a Lleó. Els blaugranes es van imposar per 35 a 25.

El darrer precedent entre ambdós equips va ser el passat 8 de desembre a la jornada 14 de la Lliga Bauhaus Asobal i on els blaugranes van superar a domicili, per 28 a 39, als de La Rioja.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut