fcb.portal.reset.password
Saric s'acomiada del Palau / FOTO:VÍCTOR SALGADO-FCB

Saric s'acomiada del Palau / FOTO:VÍCTOR SALGADO-FCB

Organitzar un comiat de jugadors té una feina darrera i una història. Des d’un text a unes samarretes, a com es posicionen els jugadors a l’acte, fins al secret que guarden la resta de companys de com serà l’homenatge.

Agraïment i samarretes

En primer lloc s’havia de comptar amb la complicitat del Naturhouse La Rioja per poder fer el passadís als jugadors homenatjats. Els de La Rioja van accedir des del primer moment i van participar vestint les samarretes que el Club havia preparat per a l’ocasió.

Les samarretes de color verd deien ‘Muchas Gracias Gorbindo’; les vermelles, ‘Muia Grasiah Dani’; les grogues, ‘Hvala Puno Tata’, i les blaves ‘Kaerar Pakkir Siguardsson’, frases que sortien de dins del vestidor i que havien decidit els seus propis companys, amb un to divertit, per agrair el temps passat amb ells.

Com ho van viure

Els homenatjats sabien que tindrien un reconeixement però no sabien com aniria el tema. Saric preguntava als seus companys si sabien què farien… El silenci previ a l’acte era la seva resposta.

Per la seva part, Gurbindo no perdia el seu somriure habitual, que encara va ser més gran quan va veure que el seu germà era la persona que li lliurava el quadre amb les fotografies més importants de la seva vida blaugrana, obsequi que van rebre els quatre jugadors.

Dani Sarmiento ho va viure emotivament, en especial quan el petit Yeray, fill del canari, era qui li entregava el reconeixement. Sarmiento i el seu fill van estar junts tot el postpartit, gaudint d’aquest moment.

Gudjon Valur Sigurdsson va rebre un regal inesperat. L’Eudald, de 5 anys, és un habitual dels partits del Palau Blaugrana i Sigurdsson és el seu ídol. El petit li va fer un dibuix que va poder donar a Sigurdsson un cop va acabar el partit. Aquest dibuix ara és a la porta de la taquilla de l’islandès del vestidor del Barça Lassa.


FCB Handbol: Homenaje a Saric, Gurbindo... by fcbarcelona

Gràcies, Ruesga

Per Carlos Ruesga també va ser el darrer dia al Palau Blaugrana. L’asturià, que va començar amb l’handbol blaugrana al mes de novembre, deia adéu a l’afició i el Club li va regalar, en reconeixement a la seva tasca, una samarreta emmarcada i signada pels seus companys.

Tornar a dalt