La setmana de la Copa per al Barça Lassa d’handbol

La setmana de la Copa per al Barça Lassa d’handbol

Els blaugranes tenen la possibilitat de sumar el cinquè títol de la temporada

Dissabte i diumenge tindrà lloc a Pamplona la Final a Quatre de la 58 edició de la Copa d’handbol. Els blaugranes, vigents campions de la competició, poden afegir un nou títol al palmarès de l’actual temporada que s’afegiria a la Lliga Bauhaus Asobal, la Supercopa Asobal, la Supercopa de Catalunya i la Copa Asobal.

El camí cap a la vintena Copa

Els blaugranes dominen el palmarès de títols de Copa amb 19 trofeus assolits. El darrer, la temporada passada, en un treballat triomf davant el Fraikin BM Granollers per 27 a 26 a Gijón.

Ara, el camí blaugrana cap a la vintena Copa passa per superar a semifinals a l’Abanca Ademar de Lleó, en un partit que es jugarà a Pamplona el dissabte 7 de maig a les 18 h.

A l’altra semifinal, els amfitrions de l’Helvetia Anaitasuna es veuran amb el Naturhouse La Rioja per buscar un lloc a la final.

Dimecres, tornada a la feina

Dilluns i dimarts seran dies de descans per als blaugranes, que el dissabte van veure com es proclamaven campions de Lliga i queien davant el Kiel a quarts de la Champions.

Dimecres i dijous l’equip treballarà a Barcelona i divendres a la tarda ho farà al pavelló de l’Anaitasuna, seu de la Final a Quatre de Copa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut