Kiel, primera prova de la pretemporada per a l’handbol

Kiel, primera prova de la pretemporada per a l’handbol

Els blaugranes viatgen cap a la ciutat del nord d’Alemanya per jugar l'Unser Norden Cup 2015, el primer test de la temporada

Dimecres al mític Sparkassen Arena de Kiel tindrà lloc l’edició 2015 de l'Unser Norden Cup. Un torneig que serveix de presentació del THW Kiel davant els seus aficionats i que aquesta temporada compta amb la participació del FC Barcelona Lassa d’handbol

Pascual i els seus homes viatgen dimarts a la localitat de Kiel per preparar el doble enfrontament de dimecres. El torneig és un triangular amb partits de dues parts de 20 minuts.

En primer lloc, dimecres a les 18.30 h el THW Kiel i el DHfK Leizpig jugaran el primer dels tres partits. Posteriorment, a les 19.45 h serà l’hora del debut blaugrana davant el DHfK Leizpig.

A les 21 h tindrà lloc el duel entre els dos equips que han dominat l’handbol europeu en els darrers anys, el Barça Lassa i el THW Kiel. Ambdós equips són els únics que han jugat cinc de les sis edicions de la Final Four de Colònia.

Xavi Pascual i els seus tornaran dijous a Barcelona per continuar la preparació en aquesta exigent pretemporada i ja amb la vista posada en la semifinal de la Supercopa de Catalunya, que tindrà lloc el 21 d’agost a les 20 h a Sant Cugat davant l’equip local.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut