FC Barcelona Lassa-Rhein Neckar Lowen: Un debut de Final a Quatre a la Champions

FC Barcelona Lassa-Rhein Neckar Lowen: Un debut de Final a Quatre a la Champions

Els blaugranes comencen el seu camí a la VELUX EHF Champions League 15/16 davant un candidat de ser a Colònia

Aquest diumenge, a les 19.30 hores, i en directe per Esport3, el Barça Lassa d’handbol inicia la seva participació a la Champions. Davant un equip , que com va definir Xavi Pascual a la roda de premsa prèvia, és “l’equip més en forma d’Europa”. Barça i Rhein Neckar protagonitzen el partit més interessant de la primera jornada de la Copa d’Europa.

El repte del campió

Els blaugranes afronten la nova edició de la VELUX EHF Champions League com a vigents campions de la competició. El repte de tornar a ser a la Final a Quatre de Colònia i poder revalidar el títol és la major empresa de la temporada per a Xavi Pascual i els seus homes.

Però en aquesta temporada, i com demostra el nivell del partit inaugural, el camí serà especialment difícil. Un nou format de competició, que divideix els equips de més nivell en dos grups, fa que la Champions 15/16 sigui la més complicada de la història.

Per aquest primer partit, són 16 els jugadors blaugranes que han viatjat a Mannhein. Rutenka resta a Barcelona per decisió tècnica i el Barça Lassa d’handbol jugarà en una pista on ha tret un empat i una derrota de les seves visites.

Més enllà de Gensheimer

Rhein Neckar Lowen té un referent en el joc ofensiu que és l’extrem Uwe Gensheimer. Jugador elèctric i ràpid que és capaç de trobar porteria amb facilitat i fan d’ell un dels jugadors més importants de l’handbol mundial.

Però els alemanys són molt més que el seu jugador estrella. La direcció de joc d’Andre Schmid, la fortalesa als 6 metres de Guardiola i Baena, internacionals amb la selecció espanyola, la polivalència de Mads Mensah i Appelgren i Stanic a la porteria, fan de Rhein Neckar un clar candidat a ser a Colònia.

A la vegada, dels cinc partits que Barça i Rhein Neckar han jugat, dos triomfs han caigut del costat blaugrana, dos del costat alemany i un es va saldar amb empat. El darrer partit va ser la tornada de 1/4 de final de la Champions 13/14, duel en el qual els blaugranes van superar a Barcelona els set gols en contra que portaven de l’anada a Mannheim i van assolir la Final Four de Colònia d’aquella temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut