fcb.portal.reset.password

Saric, just després de finalitzar la roda de premsa de comiat / GERMÁN PARGA-FCB

Danjel Saric ha volgut expressar en paraules els motius de la seva sortida del Barça Lassa. El porter, que va arribar al Club el 2009 i que ha aconseguit –de moment– 29 títols, continuarà la seva carrera a Qatar. “He decidit canviar d’aires. La decisió no ha estat fàcil, però seguiré jugant tres anys més a handbol”, ha argumentat el porter a la sala de premsa del Palau Blaugrana.

Després de set temporades al Barça, Saric ha tingut nombroses paraules d’agraïment en el seu discurs. Ha donat les gràcies “a Pasqui i a Masip, que el 2009 vau donar-me confiança”. “Des de llavors, la meva carrera ha anat cap amunt. També dono les gràcies als directius”, ha afegit.

Acompanyat pel directiu Joan Bladé i pel manager David Barrufet, Saric ha tingut paraules per al seu primer company a la porteria del Palau Blaugrana. “Era el teu últim any i el meu primer; em vas donar un gran suport i m’has ajudat a estar aquí”, ha dit referint-se a Barrufet. Després d’agrair la feina dels tècnics i dels metges, Saric ha tingut elogis per al vestidor i els seus companys d’equip, presents a la sala de premsa. “No m’he trobat mai tan bé i tan a gust com en aquest vestidor”, ha dit, tot desitjant molta sort per a la temporada vinent.

Saric: “No m’he trobat mai tan bé i tan a gust com en aquest vestidor”

Per concloure el seu discurs, Saric ha assegurat que aquestes set temporades són “les millors” que ha tingut. “He guanyat títols i he viscut bons moments, però no puc oblidar les persones que he conegut dins i fora de l’handbol. Són set anys que no es poden oblidar i que sempre tindrem a la memòria jo i la meva família”, ha afirmat. “Visca el Barça i fins aviat, us trobaré a faltar!”, ha conclòs, per deixar pas al llarg aplaudiment que ha tingut lloc a la sala de premsa.

Preguntat pel seu millor moment al Barça, el de Doboj ha assegurat que es queda amb el primer títol de Lliga de Campions (2010/11). “Amb 33 anys era increïble guanyar aquest títol, així com la primera Lliga”. Per al record també es guardarà els partits en què feia falta una remuntada. “Són partits molt bonics”. Per contra, el pitjor moment va ser la Final a Quatre del seu primer curs (2009/10): “Estava destrossat, però vam tornar l’any passat i vam guanyar”.

Barrufet: “La baixa de Saric no es pot cobrir. Fa molts anys que està al Club i deixarà empremta al vestidor”

David Barrufet, mànager de la secció d’handbol, ha explicat: “Hem fet el possible per renovar-lo. L’hem respectat i esperat fins al final”. “Sabíem que tenia una oferta millor i aquesta setmana ens va dir que definitivament marxava”, ha afegit. Barrufet, que va compartir vestidor amb ell, també ha assegurat: “La baixa de Saric no es pot cobrir. Vindrà un altre jugador, però Saric fa molts anys que està al Club i deixarà la seva empremta al vestidor”.


Gràcies Saric por fcbarcelona


Danjel Saric: “Visca el Barça i fins aviat, us... por fcbarcelona
Tornar a dalt