Arrenca la Superglobe més disputada

Arrenca la Superglobe més disputada

La presencia de tres equips europeus augmenta el nivell de la competició per un Barça Lassa que aspira al tercer títol consecutiu

FC Barcelona Lassa com a campió de la Superglobe i de la VELUX EHF Champions League, Veszprem com a finalista de la Champions i Fuchse Berlin, com a guanyador de l’EHF Cup, són els tres equips europeus a Doha, fet que demostra la millora de nivel d’aquesta edició del Mundial de Clubs.

Però abans de poder jugar contra equips del vell continent, els blaugranes debutaran a la Superglobe, dilluns a les 16 h de Barcelona, davant l’Al Ahly d’Egypte. El partit es podrà veure en el següent enllaç www.youtube.com/user/ihftv

Primer pas

Els blaugranes arriben a Doha amb les dues Supercopes a la butxaca i amb el triomf davant Anaitasuna a la primera jornada de Lliga. Amb aquestes sensacions Pascual i els seus afronten un inici de competició complicat doncs no hi ha marge d’errada degut al canvi al sistema d’eliminatòries.

A Doha s’han desplaçat els 17 jugadors sèniors que van entrenar diumenge al matí a la pista annexa del pavelló de Duhail, seu de la Superglobe 2015.

Davant tindran un equip que és la base de la selecció d’Egipte, país que amb Tunísia i Algèria solen dominar l’handbol africà. L’Al Ahly viu a Doha la seva segona participació en una Superglobe, on van ser segons l’any 2007. Els seus jugadors més destacats són dos laterals: Aly Mohamed i Mamdouh Abouebaid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut