fcb.portal.reset.password
Saric, celebrant un gol blaugrana. /FOTO:ARXIU-FCB

Saric, celebrant un gol blaugrana. /FOTO:ARXIU-FCB

FC Barcelona Lassa com a campió de la Superglobe i de la VELUX EHF Champions League, Veszprem com a finalista de la Champions i Fuchse Berlin, com a guanyador de l’EHF Cup, són els tres equips europeus a Doha, fet que demostra la millora de nivel d’aquesta edició del Mundial de Clubs.

Però abans de poder jugar contra equips del vell continent, els blaugranes debutaran a la Superglobe, dilluns a les 16 h de Barcelona, davant l’Al Ahly d’Egypte. El partit es podrà veure en el següent enllaç www.youtube.com/user/ihftv

Primer pas

Els blaugranes arriben a Doha amb les dues Supercopes a la butxaca i amb el triomf davant Anaitasuna a la primera jornada de Lliga. Amb aquestes sensacions Pascual i els seus afronten un inici de competició complicat doncs no hi ha marge d’errada degut al canvi al sistema d’eliminatòries.

A Doha s’han desplaçat els 17 jugadors sèniors que van entrenar diumenge al matí a la pista annexa del pavelló de Duhail, seu de la Superglobe 2015.

Davant tindran un equip que és la base de la selecció d’Egipte, país que amb Tunísia i Algèria solen dominar l’handbol africà. L’Al Ahly viu a Doha la seva segona participació en una Superglobe, on van ser segons l’any 2007. Els seus jugadors més destacats són dos laterals: Aly Mohamed i Mamdouh Abouebaid.

Propers partits a la Superglobe

Els partits de dilluns

12 h Veszprem – Taubaté (BRA) Partit 2

14 h Fuchse Berlin – Club Africain (TUN) Partit 3

16 h FC Barcelona Lassa – Al Ahly (EGY) Partit 4

19 H AL Saad (QAT) – Sydney University (AUS) Partit 1

Els partits de dimarts

13 h Perdedor Partit 3 – Perdedor Partit 4

15 h Perdedor Partit 1 – Perdedor Partit 2

17 h Guanyador Partit 3 – Guanyador Partit 4

19 h Guanyador Partit 1 – Guanyador Partit 2

Hores de Barcelona

Tornar a dalt