Victòria i derrota per als blaugranes a Doha

Els blaugranes d’Espanya superen el Brasil i la Bielorúsia de Rutenka cau davant Eslovènia

Arrenca la segona jornada del Mundial a Doha i Tomás, Morros, Entrerríos i Pérez de Vargas sumen la segona victòria en dos partits. Siarhei Rutenka encara no coneix el triomf, tot i que el bielorús ha jugat davant les dues seleccions, sobre el paper, més potents del grup.

Espanya s’emporta el triomf (29-27)

Tot i que Espanya va començar el partit amb bona dinàmica amb 11 a 5 favorable al minut 15, amb Víctor Tomás i Viran Morros a l’equip inicial, a poc a poc els homes de Cadenas van perdre empenta: 15 a 14 al descans per a Espanya i tot per decidir.

A la segona part el Brasil oferia la seva millor versió i, a manca de 20 minuts per a la fi, 21 a 22. Però Espanya va girar la tendència i un gol d’Entrerríos a manca de set minuts posava el 29-25 per a la selecció estatal. Tot i la darrera embranzida del Brasil, la selecció espanyola va mantenir la calma i es va endur el triomf final.

Raúl Entrerríos, Viran Morros i Víctor Tomás van contribuir al triomf espanyol amb un gol cadascú.

Viran Morros: “L’equip ha tret el caràcter i la força que té per sumar dos punts importantíssims”.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Espanya – Brasil.

Rutenka cau davant Eslovènia

La selecció bielorussa del blaugrana Siarhei Rutenka ha perdut per 29 a 34 davant Eslovènia. Rutenka i els seus companys ja han jugat contra Espanya i el rival d’avui i ara tenen les opcions més obertes a sumar triomfs.

El lateral del FC Barcelona ha marcat quatre gols i ha estat 24 minuts a la pista. Diumenge tindran al davant la selecció del Brasil.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Bielorússia – Eslovènia.