Víctor Tomás torna a la llista

Víctor Tomás torna a la llista

Pascual ha explicat que el capità blaugrana “demà segurament entrarà a la llista” i completarà la seva recuperació.

Com és habitual, Xavi Pascual ha parlat amb la premsa el dia previ a la disputa de la tercera jornada de la VELUX EHF Champions League, diumenge a les 17 h al Palau Blaugrana davant el Besiktas. L’anunci del retorn de Tomás ha estat el tret més destacat de la compareixença del tècnic blaugrana.

Tomás, de nou amb l’equip

El capità del Barça d’handbol va caure lesionat a Pamplona en la segona jornada de la Lliga Asobal. Des de llavors s’ha estat recuperant d'una fractura de la base del tercer metacarpià de la mà dreta.

“Demà segurament entrarà a la llista. Està en el procés d’entrenar-se amb l’equip. Demà pot tenir minuts, sense forçar, però ha d’entrar a la llista” explicava Xavi Pascual.

Suport del públic

L’entrenador del FC Barcelona d’handbol és conscient de la dificultat de la competició europea, i explicava: “És un partit de Champions. És un dia important per veure si som capaços de posar-nos amb 6 punts. Espero que demà la gent vingui al Palau. Ens cal el seu suport en aquest camí.”

“Moltes vegades en general només es coneixen sis o set equips europeus. El Besiktas és un equip que acaba d’arribar aquest any a Champions, però a Turquia tenen ganes de fer créixer l’handbol”, comentava Pascual davant el possible desconeixement del rival de diumenge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut