fcb.portal.reset.password
Pascual donant instruccions a la banqueta / FOTO: VÍCTOR SALGADO-ARXIU FCB

Pascual donant instruccions a la banqueta / FOTO: VÍCTOR SALGADO-ARXIU FCB

Poques vegades s’encara un partit de tornada de Champions amb una diferència favorable de 20 gols. Aquest fet i l’estat de l’equip han estat els eixos de la compareixença de Xavi Pascual davant els mitjans informatius, prèvia a la disputa diumenge a les 18.50 h del partit Barça-Aalborg. Us deixem les frases de l’entrenador del FC Barcelona d’handbol:

“L’altre dia vam fer un partit de gran nivell, molt difícil de repetir. Diumenge serem professionals i continuarem mantenint la línia que portem”.

“Nosaltres sortirem a guanyar. Anem amb tot ja que és una manera que l’equip vagi rodant i vagin tenint partits importants. La diferència entre ambdós equips no és el que es va reflectir al marcador”.

“Diumenge passat vam estar soberbis i a ells no els va sortir res. Això pot passar. Nosaltres diumenge farem la nostra feina amb el màxim respecte cap a ells”.

“En defensa vam estar extraordinaris i Gonzalo Pérez de Vargas va fer un índex d’eficàcia brutal en un partit de Champions i fora de casa. Moltes pilotes van ser mèrit d’ell, i d’altres van ser mèrit de la defensa”.

“Volem arribar a la Final Four. Està clar que l’eliminatòria està sentenciada però ens vindran els quarts i seran a mort. Hem d’intentar estar al màxim nivell a quarts. Ara l’equip està ràpid i està fresc i està bé”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();