Els blaugranes i el Mundial d’handbol

Els blaugranes i el Mundial d’handbol

Un cop conegut el calendari de Qatar 2015, analitzem quins serien els possibles grups dels jugadors del Barça d’handbol

Diumenge es van sortejar els grups del Mundial 2015 d’handbol que tindrà lloc a Doha (Qatar) durant el mes de gener. Les seleccions d’Espanya, Bielorussia, França, Dinamarca i Macedònia podrien tenir presència de jugadors del FC Barcelona d’handbol.

El Grup A, el més blaugrana

El sorteig va deparar que Espanya, vigent campiona, Bielorússia, Qatar, Eslovènia, Xile i Brasil s’emparellessin al grup A. Amb la selecció espanyola tenen possibilitats de disputar el Mundial, atenent a les darreres participacions, fins a set jugadors.

Pérez de Vargas, Morros, Entrerríos, Sarmiento, Ariño, Tomás i Gurbindo podrien figurar a la llista de jugadors de l’equip que comanda des de la banqueta l’extècnic blaugrana Manolo Cadenas.

Amb Bielorússia podria estar el també blaugrana Siarhei Rutenka i cal recordar que un altre extècnic blaugrana i vigent campió del món amb Espanya, Valero Rivera, dirigirà la selecció de Qatar.

Lazarov, sol al Grup B

Croàcia, Bòsnia i Herzegovina, FYR Macedònia, Àustria, l’Iran i Tunísia formen el grup B. En aquestes seleccions l’únic jugador del Barça d’handbol amb possibilitats d’estar és el lateral macedoni Kiril Lazarov.

Karabatic i Sorhaindo en el Grup C

La selecció francesa, on amb tota seguretat jugaran els blaugranes Karabatic i Sorhaindo, es trobarà amb, Suècia, Algèria, República Txeca, la Unió dels emirats Àrabs i Egipte a la fase inicial del Mundial 2015.

Pilars de la selecció gal·la, Karabatic i Sorhaindo aspiraran a tornar a assolir el títol mundial que Espanya va aconseguir el 2013 en una final disputada al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Noddesbo i Dinamarca

En el Grup D la selecció danesa on podria estar inclòs el blaugrana Noddesbo, haurà de jugar davant, Polònia, Rússia, Argentina, Bahrain i Alemanya.

Noddesbo, en cas d’estar seleccionat, haurà de lluitar per assolir una bona posició en aquest grup, ja que rivals com Polònia, Alemanya i Rússia poden posar en dificultats els vigents subcampions del món i d’Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut