fcb.portal.reset.password
Cuiners i malabaristes del Barça d'handbol / FOTO: Germán Parga FCB

Cuiners i malabaristes del Barça d'handbol / FOTO: Germán Parga FCB

Dimarts al matí l’equip ha fet cursa i posteriorment s’han trobat a les instal·lacions de la societat gastronòmica Euskalzaleak del barri del Born de Barcelona. Tècnics per un costat i jugadors per un altre, s’han dividit en dues activitats matinals.

Els entrenadors, a la cuina

A les 12 h els jugadors arribaven a la seu de la societat gastronòmica i comprovaven com els membres de l’'staff' del primer equip, tècnics i auxiliars, preparaven el dinar.

Comandats pel Dr. Gutiérrez, els membres del cos tècnic han preparat amanides i aperitius diversos d’entrants, patates a la Riojana de primer plat i bacallà amb pebrots de segon. Per postres, pastissos variats.

Els jugadors, amb els malabars

Alhora, els jugadors han fet un nou entrenament. Han après a fer boles malabars i han practicat aquest joc. En primer lloc han construït ells mateixos les boles. Globus, arròs, tisores, embuts i ampolles buides han estat els materials utilitzats en la construcció.

Un cop han fet les pilotes malabars, els jugadors han començat a practicar. S’han observat diversos nivells, des d’aquells que hi tenien força traça fins aquells que a poc a poc anaven aprenent com moure les boles malabars.

Un cop finalitzada l’activitat, jugadors, tècnics i auxiliars s’han posat a taula per gaudir del menú preparat per a aquesta jornada de convivència.


Cuina i malabars amb el Barça d’handbol by fcbarcelona
Tornar a dalt