Xavi Pascual: “Per classificació, el BM Osca és el rival més difícil de la Lliga”

Xavi Pascual: “Per classificació, el BM Osca és el rival més difícil de la Lliga”

El tècnic blaugrana alerta de la bona marxa dels de l’Alt Aragó i es mostra satisfet de la línia del seu equip

L’entrenador de l’handbol blaugrana, Xavi Pascual, ha atès els mitjans informatius en la prèvia del partit de dissabte que enfrontarà el Barça d’handbol amb el BM Osca al pavelló de la ciutat aragonesa d’Osca. Pascual ha repassat la gran trajectòria dels locals i ha valorat la bona marxa del seu equip.

El rival més difícil

“Per classificació, és el rival més difícil de la Lliga. Està fent una molt bona temporada. És un equip sòlid, que sap perfectament a què juga”. Amb aquestes paraules ha definit Pascual l’enfrontament de dissabte entre Osca i Barça, segon i primer classificat de la Lliga Asobal 13/14.

Xavi Pascual ha analitzat el BM Osca: “És un equip que té molt clar a què juga. Tenen jugadors molt experts, que saben controlar el ritme de partit. Tenen capacitat de llançament, bon joc al pivot i bona definició dels seus extrems i, a més, la seva porteria, amb Rodrigo Corrales, està funcionant molt bé”.

L’entrenador blaugrana ha recordat: “Jugar fora sempre és complicat, i més davant d’un equip que ha guanyat set partits seguits”.

Responent a les expectatives

Valorant l’actuació dels blaugranes aquesta temporada, Pascual ha manifestat: “Nosaltres estem jugant molt bé des de l’inici. L’equip està responent a les expectatives. S’està entrenant molt bé i ens permet jugar a un ritme elevat”.

“Però no sempre les coses han de sortir bé i hem d’estar preparats per quan les coses es puguin girar. Sabem que aquest dissabte no serà un partit fàcil”, ha puntualitzat el tècnic del Barça d’handbol.

Pascual ha explicat que Entrerríos torna a la convocatòria i que Martin Stranovsky tindrà descans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut