Xavi Pascual: “Necessitarem el Palau Blaugrana a rebentar”

Xavi Pascual: “Necessitarem el Palau Blaugrana a rebentar”

L’entrenador blaugrana destaca la qualitat del Rhein Neckar Löwen i la necessitat del públic de Barcelona per assolir la Final a Quatre

Minuts després de conèixer l’emparellament de quarts de final de la VELUX EHF Champions League, el tècnic del Barça d’handbol ha valorat per als mitjans informatius l’enfrontament amb els alemanys del Rhein Neckar Löwen.

El Palau Blaugrana, clau

“Tenim una eliminatòria per davant molt dura. Necessitarem el Palau a rebentar. El Palau Blaugrana jugarà i ha de jugar amb nosaltres”, ha declarat Pascual.

“Ens trobarem amb una eliminatòria que juguem amb un equip que pot guanyar la Bundesliga –ha recordat Xavi Pascual-, que pot guanyar la Copa Alemanya i que acaba d’eliminar el Kielce. Molta cura, molt de respecte i treball per intentar passar”.

“Has de fer un bon partit a l’anada, anirem a Mannheim amb la intenció de guanyar com fem sempre i després el Palau ens ha d’ajudar sigui quin sigui el resultat de l’anada. És una eliminatòria que es decidirà aquí, però ni guanyant allà pots estar tranquil, ja que el Rhein Neckar Löwen és un equip de gran qualitat”, explicava l’entrenador del Barça d’handbol.

 Extraordinàriament potent

‘Pasqui’ ha definit els alemanys com “un equip que té molts punts forts, dos jugadors per lloc, a casa treu molt bons resultats, perd molt poc i a la Champions va estar a punt de guanyar el Veszprém i va aixecar l’eliminatòria davant el Kielce”.

“És un molt bon equip defensivament parlant. Té un 6-0 molt potent, especialment al centre de la defensa. Un porter extraordinari, que en els propers anys està cridat a ser el millor porter del món amb un contraatac temible amb homes com Gensheimer. Ens exigirà jugar al màxim del nostre nivell”, així definia Pascual la potència dels alemanys.

Pascual és conscient del repte d’aquesta eliminatòria, com ha explicat als mitjans informatius: “Ara per ara el partit més difícil i important és el del Rhein Neckar Löwen, perquè són quarts i és un rival que pot guanyar qualsevol dels títols. Juga bé, està ben entrenat i són un gran equip. Juguem contra un equip que té un potencial enorme i que està fent una temporada excepcional”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut