fcb.portal.reset.password

Stranovsky, un dels blaugranes que jugarà amb les seleccions/FOTO:ARXIU-FCB

Onze jugadors del FC Barcelona d’handbol han marxat amb les seleccions per a la disputa de diversos compromisos internacionals, durant la setmana d’aturada de les competicions estatals i europees. Pascual no podrà comptar amb ells, i ha adaptat una programació especial d’entrenaments.

Cinc blaugranes amb Espanya

Sterbik, Tomás, Sarmiento, Entrerríos i Viran són els cinc blaugranes que disputaran amb Espanya dos amistosos en terres hongareses. Els blaugranes jugaran els dies 1 i 2 de novembre, a les 16 h, dos partits amistosos a la localitat de Debrecen.

Sorhaindo, Karabatic i Noddesbo, a la Golden League

De l’1 al 3 de novembre, tres blaugranes disputaran la Golden League a Noruega. Aquest és un nou torneig amistós on participen Noruega, Croacia, Dinamarca i França.

El torneig es disputa en tres etapes i la primera tindrà lloc a Oslo amb la presència dels tres jugadors blaugrana.

Torneig per a Rutenka i feina extra per a Stranovsky i Lazarov

Siarhei Rutenka viatjarà a Tunis per disputar un torneig amistós en terres africanes. Els qui també són fora són Martin Stranovsky i Kiril Lazarov.

Stranovsky juga davant Xipre i Romania la classificació per al Mundial 2015 i Lazarov jugarà dos partits amistosos amb Montenegro.

Saric renuncia a la selecció

El porter del FC Barcelona Danjel Saric ha expressat, en una carta als mitjans del seu país, la seva renúncia a la selecció. Saric ha argumentat la voluntat de centrar-se en la feina amb el FC Barcelona i donar pas als joves jugadors.

Saric ha agraït a la Federació Bòsnia i al seleccionador l’interès que han mostrat pel seu retorn a la selecció, però que prefereix cedir el seu lloc a jugadors que pugen amb més empenta.

Tornar a dalt