FC Barcelona – Rhein Neckar Löwen: Màxima igualtat

FC Barcelona – Rhein Neckar Löwen: Màxima igualtat

Els precedents entre catalans i alemanys demostren que la igualtat ha estat màxima entre ambdós equips

El FC Barcelona d’handbol i el Rhein Neckar Löwen juguen els quarts de final de la VELUX EHF Champions League en eliminatòria d’anada i tornada, que dóna accés a la Final a Quatre de Colònia. Aquest serà el quart partit entre ambdós equips i, fins ara, els precedents demostren la igualtat existent, amb un triomf blaugrana, un empat i una derrota

Sorpresa inicial

La temporada 2010/11 el Rhein Neckar Löwen va ser el rival del FC Barcelona a la primera jornada de la fase de grups de la Champions. Els alemanys venien de la fase prèvia de la competició i, a més a més, havien canviat d’entrenador pocs dies abans de jugar a Barcelona.

Amb un equip poc conegut, pel seu nom, a la màxima competició europea d’handbol, els homes ja entrenats per Gudmundur Gudmundsson va donar la sorpresa al Palau Blaugrana i van guanyar per 30 a 31.

Empat amb gust de victòria

En el partit de tornada de la primera fase de la Champions 2010/11 a Mannheim, ciutat seu del Rhein Neckar Löwen, es va viure un partit espectacular que va acabar amb empat a 38.

Els blaugranes van arribar a perdre de vuit gols (18-10), però la reacció blaugrana va arribar. A manca de sis segons, amb l’empat a 38 al marcador, atacant els alemanys amb porter-jugador i els blaugranes en inferioritat, Rhein Neckar va perdre la pilota i Víctor Tomàs va marcar de camp a camp. Semblava que la pilota havia entrat just abans que sonés la botzina, però els àrbitres van decidir que era fora de temps.

Triomf, final i vuitena Champions

El tercer precedent entre FC Barcelona i Rhein Neckar Löwen va ser a la semifinal de la Champions 10/11. A Colònia, i per tercera vegada aquell any, Pascual i Gudmundsson es van tornar a veure les cares.

Allà el triomf va ser blaugrana per 28 a 30 a les semifinals i va classificar els barcelonistes per a la final, una final que va suposar vèncer el BM Ciudad Real per 27 a 24 i que la vuitena Champions d’handbol viatgés a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut