Els horaris de la Super Globe, confirmats

Els horaris de la Super Globe, confirmats

El Barça, que disputarà tres partits a la ronda preliminar, debutarà el diumenge 25 d’agost contra l’Al Rayyan, a les 14 hores La competició es disputarà a l’Al-Gharafa Arena in Doha del 25 al 30 d’agost

El FC Barcelona ja coneix els horaris de la fase preliminar de la Super Globe d’handbol, que es disputarà a Doha del 25 al 30 d’agost. Els homes de Xavi Pascual debutaran en aquesta competició el 25 d’agost a les 14 hores contra un dels tres equips locals, l’Al Rayyan.

El segon partit dels catalans serà l'endemà, el 26 d’agost, a les 15 hores contra el Tabate brasiler. El tercer i últim partit de la primera fase els blaugranes el jugaran contra l’Etoile Sahel de Tunísia, a les 13 hores.

En cas que els actuals campions de la Lliga Asobal superin els seus rivals, es classificaran per a les semifinals, que es disputaran el dijous 29 d’agost (18 hores o 20.15 depenent de si són primers o segons classificats) després d’una jornada de descans. Divendres 30 d’agost, a les 20 hores, es disputarà la final d’aquest prestigiós torneig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut