El filial, virtual campió de la Divisió d’Honor Plata

El filial, virtual campió de la Divisió d’Honor Plata

El triomf blaugrana a Alcobendas per 27-31 els dóna la Divisió d’Honor Plata a l’espera de si hi ha recurs sobre el partit davant el Palma del Río

El FC Barcelona B ja és virtualment campió de la segona categoria de l’handbol estatal, la Divisió d’Honor Plata. Els blaugranes només esperen si hi ha recurs a la decisió de donar per guanyat el partit de la jornada 27 davant el Palma del Río. Els andalusos no es van presentar i el comitè ha donat el partit per guanyat per 10 a 0 als blaugranes i, si no hi ha recurs en els propers deu dies, o no s’accepta, els joves del filial seran campions quan encara queden tres jornades del campionat.

Tercer any consecutiu

El segon equip de l’handbol blaugrana assolirà el campionat de la Divisió d’Honor Plata per tercer any consecutiu. Amb Toni Gerona a la banqueta, els joves blaugrana han tornat, de nou, a guanyar la Lliga.

El títol de campió de la Divisió d’Honor Plata dóna accés a l’ascens directe a Asobal, però en el cas dels blaugranes això no és possible a conseqüència de la seva condició de filial i, per tant, aquesta temporada han pogut revalidar el campionat.

A més del títol i de formar jugadors per al primer equip, el filial va arribar fins als quarts de final de Copa, en què va caure davant BM Huesca, havent eliminat, anteriorment, dos equips Asobal com el Bidasoa i el Naturhouse La Rioja.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut