El Barça d’handbol, pendent dels rivals a la Superglobe

El Barça d’handbol, pendent dels rivals a la Superglobe

Dissabte a les 18.15 h tindrà lloc el sorteig de grups del Campionat del Món de Clubs d’handbol a Sarajevo

Coincidint amb la disputa del Campionat del Món Júnior d’handbol, que està tenint lloc a Bòsnia i Herzegovina, la IHF, federació Internacional d’handbol, realitzarà el sorteig de la fase de grups de la SuperGlobe que es disputarà del 25 al 30 d’agost a Doha (Qatar)

El sorteig

Els vuit equips classificats es divideixen en quatre pots per al sorteig, dels quals es conformaran dos grups de quatre equips, en format lligueta. Els dos primers de cada grup jugaran les semifinals i la final tindrà lloc el dia 30 d’agost.

El FC Barcelona, en qualitat de subcampió d’Europa, estarà en el pot 1, el mateix pot on consta el vigent campió europeu, l’HSV Hamburg, i que serà l’únic rival amb què els blaugranes no coincidiran a la fase de grups.

Els rivals

Sis són els possibles rivals que poden enquadrar-se amb els blaugranes en el sorteig de dissabte. En el pot 2 Al-Sadd de Qatar, en qualitat d’amfitrió del torneig i el campió africà, Etoile Sportive du Sahel, podrien ser rivals dels homes de Pascual.

En el pot 3 hi seran el El-Jeish de Qatar, amb una ‘wild card’ per participar en el torneig, i el campió de l’Àsia, l’Al Rayyan de Qatar.

En el darrer pot dels possibles rivals blaugrana figuren el campió d’Amèrica i el campió d’Oceania. El Tabaute brasiler serà el representant americà i Sydney University d’Austràlia serà el representant d’Oceania.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut